20 edició del Premi Joves x Terrassa

En reconeixement a les millors accions i projectes solidaris realitzats per grups de joves

El Rotary Club de Terrassa vol destacar la importància que té el Premi Joves per Terrassa a la nostra ciutat, ja que és un del premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials.

Àrees en que es pot participar:

Els projectes poden adreçar-se a aspectes de civisme; tasques d'atenció a la gent gran, als infants, malalts, discapacitats i drogodependents; formació i orientació dels infants i joves, treball en centres d'esplai, escoltisme o esport; millora d'aspectes del medi ambient; integració socials d’immigrants o de persones en risc d’exclusió social, etc.

Es valorarà especialment les tasques de caire solidari i en les que predomini el servei i l’altruisme desinteressat vers als més necessitats.

El Rotary Club de Terrassa atorgarà aquest any 2017, el premi Joves x Terrassa en la seva 20ena edició i amb una dotació de 3.000 €, per a la realització de projectes presentats per joves, entre 18 i 35 anys.

Les propostes de les candidatures s’han d’enviar omplint un formulari on-line que es pot trobar a la pàgina web: https://rotaryterrassa.wordpress.com/joves/

El termini finalitza el 15 de juny de 2017.

El dia 27 de juny i en el transcurs d'un acte públic, s’atorgarà la concessió formal del premi.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 18 May 2017 - 09:37:48 in Varios by Director