Faemino y Cansado, aquest divendres a l'ARTS d'Estiu Costa Barcelona

Una de les millors parelles de còmics del país presentarà a Pineda de Mar el seu nou espectacle ¡Quien tuvo retuvo!

Aquest divendres 4 d'agost el festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona acull ¡Quien tuvo retuvo!, el nou espectacle de Faemino y Cansado, una de les millors parelles de còmics del país. Un espectacle amb una gran càrrega irònica i enginy i una austera posada en escena.

Fins al 26 d'agost, el festival de referència de la costa del Maresme comptarà amb les actuacions de David Bisbal, The Original Blues Brothers Band, Jarabe de Palo, Muchachito, Chambao, Els Amics de les Arts, Gossos i Jorge Blass.

El festival, que enguany celebra la VII edició, canvia la seva ubicació al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés, amb una graderia de 600 localitats, una platea molt més àmplia i una zona de restauració amb una extensa oferta gastronòmica.


Programació ARTS d'Estiu 2017


El 9 d'agost David Bisbal oferirà a Pineda de Mar un dels primers concerts a Catalunya de la seva gira Hijos del Mar Tour 2017, el 18 d'agost actuarà la banda nord-americana de blues The Original Blues Brothers Band -la primera actuació internacional en la història del festival-, el 20 d'agost, Muchachito presentarà el seu nou treball, El Jiro, i Chambao farà una de les seves últimes actuacions abans d'acomiadar-se per sempre dels escenaris.

El 26 d'agost Jarabe de Palo celebrarà els seus 20 anys de carrera en una gira d’aniversari que repassarà les cançons més populars del seu repertori, i el 15 d'agost actuaran Els Amics de les Arts i la mítica banda de rock català Gossos.

El 25 d'agost el popular Il·lusionista Jorge Blass presentarà El arte de la magia, un show amb aparicions, levitacions i màgia interactiva. Un espectacle per a tota la família.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival multidisciplinari, amb una programació artística de qualitat, actuacions per a tots els públics i amb entrades a preus reduïts per assegurar que la cultura arribi a tothom.

Tota la informació i entrades a www.artsdestiu.com

Calendari ARTS d’Estiu 2017

21 de juliol > ROSARIO. Gloria a tí
28 de juliol. Doble Concert > RAMON MIRABET. Home is Where the Heart is + LA PEGATINA. World Tour
4 d’agost -FAEMINO Y CANSADO. ¡Quien tuvo, retuvo!
9 d'agost -DAVID BISBAL. Hijos del Mar Tour 2017
15 agost -Doble Concert > ELS AMICS DE LES ARTS. Un estrany poder + GOSSOS. Zènit
18 d’agost -THE ORIGINAL BLUES BROTHERS BAND
20 d'agost -Doble Concert > CHAMBAO. Nuevo Ciclo + MUCHACHITO. El Jiro
25 d’agost -JORGE BLASS. El arte de la magia
26 d’agost -JARABE DE PALO. 20 años
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 02 August 2017 - 17:21:23 in Varios by Director