G3,Asaf Avidan i Maria Arnal i Marcel Bages, confirmats al Guitar BCN 2018

El festival Guitar Bcn 2018 segueix mostrant les primeres cartes d'una programació que promet moltes alegries pels amants de la música en directe.

El projecte G3, ideat el 1996 pel geni de les sis cordes Joe Satriani amb la voluntat d'exhibir als més destacats virtuosos mundials de la guitarra, arribarà a l'Auditori del Fòrum el 7 d'abril. En aquesta ocasió, Satriani comptarà amb dos companys d'altíssim voltatge: el seu compatriota John Petrucci, dels devastadors Dream Theater i l'alemany Uli Jon Roth, que va obtenir l'èxit massiu al costat dels inoblidables Scorpions. Una nit, sens dubte, destinada a ser històrica.

Entrades ja a la venda> http://guitarbcn.com

******************************

Asaf Avidan, un dels artistes més interessants i inclassificables de l'escena hebrea, portarà el seu tour en solitari The Study on Falling a BARTS el 26 d'abril. Una ocasió única per gaudir d'un show carregat d'emocions a flor de pell en un format diferent, íntim i proper.

Entrades a la venda el 7 de novembre> guitarbcn.com

******************************

És encomiable el treball de Maria Arnal i Marcel Bagés per unir la tradició folklòrica popular i la vocació contemporània. Aquest ha donat els seus fruits en forma d'enormes cançons com Tú que vienes a rondarme i la resta del material inclòs al seu debut discogràfic en format llarg, 45 cerebros y 1 corazón. El duo actuarà al Teatre Tivoli el 3 de març, per demostrar que el seu impecable directe manté i realça la intensitat present en el seu treball d'estudi.

Entrades ja a la venda> guitarbcn.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 03 November 2017 - 15:57:07 in Varios by Director