Juanito Makandé actuará al Sant Jordi Club

JUANITO MAKANDÉ> SANT JORDI CLUB> 25 MAIG> ENTRADES JA A LA VENDA A theproject.es

Després del seu magnífic pas pel nostre festival fa 2 anys, omplint la sala BARTS de gom a gom amb setmanes d'antelació, Juanito Makandé torna al Guitar Bcn.

No obstant això, aquesta vegada debutarà amb magnificència al Sant Jordi Club, amb un concert estel·lar el divendres, 25 de maig, a les 21.30h.

Juanito Makandé és sens dubte un dels artistes més estimats i respectats de l'escena actual, a més d'un dels valors de la nostra música més en alça. Només cal esmentar com el setmanari Billboard, una de les capçaleres més influents en la indústria musical internacional, destacava a Juanito Makandé com un dels artistes llatins a seguir en 2016, tan sols unes setmanes després del llançament del disc, o el Premi MIN de la música Independent al Millor Àlbum Flamenc amb el qual era guardonat mesos després, i que Juanito recollia allà per abril a la Gala d'aquests premis, amb tanta sorpresa com alegria.

Una alegria que ha contagiat aquest artista únic al seu públic en cada concert d'una gira tan exitosa com dilatada, amb gairebé una trentena de sold outs en sales i ciutats de tot Espanya. I la seva presència aplaudida d'allò més en cites tan multitudinàries com Alrumbo Festival, Cultura Inquieta o Tarifeando, per citar només tres festivals nacionals que han ballat i sentit al so de Juanito Makandé.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 17 November 2017 - 20:02:29 in Varios by Director