Prefiero que seamos amigos arriba al Goya després de passar per La Latina de Madrid

Del 29 de novembre al 7 de gener el Teatre Goya acollirà Prefiero que seamos amigos de Laurent Ruquier, amb direcció de Tamzin Townsend. El muntatge, protagonitzat per Lolita Flores i Luis Mottola, arriba a Barcelona després de la seva estada a La Latina de Madrid i d'una intensa gira per territori espanyol.

Prefiero que seamos amigos és una comèdia d’aire fresc sobre les relacions de parella i d’amistat que suposa una aposta per les segones oportunitats que regala la vida. Lolita Flores interpreta a la Clàudia, una dona de cinquanta, independent i segura de sí mateixa que regenta una floristeria i està enamorada del seu millor amic, el Valentín, un Don Joan. Després de cinc anys en silenci, la Claudia decidirà sincerar-se i la resposta serà “Prefiero que seamos amigos”. "La Lolita i la Claudia són molt diferents. Jo tinc més temperament", ha declarat l'actriu. D'altra banda, Luis Mottola ha afegit que "hi ha molta química entre els dos personatges i que aquests porten l'absurd a cada un dels moments de l'obra".
Lolita Flores torna a trepitjar l’escenari del Teatre Goya després de l’èxit de La plaza del diamante, de Mercè Rodoreda. Una adaptació de Carles Guillén i Joan Ollé que l’actriu va protagonitzar durant dues temporades seguides al Goya. Per a l'actriu, el teatre l'ajuda a posar-se a la pell d'altres dones de qui aprèn moltíssim i ha afegit que "el teatre és directe, sents l'aplaudiment i cada funció és diferent". "Això és màgia", ha assegurat Flores.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 29 November 2017 - 00:16:08 in Varios by Director