El Beatle Ringo Starr per primera vegada a Espanya amb la seva All Starr Band

L'artista actuarà a quatre ciutats al capdavant del seu espectacular All-Starr Band

Al juny, els All Starrs s'embarcaran en una gira europea de 21 dates que començarà a París, França i que inclou concerts a Espanya, Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, Alemanya, Mònaco, Holanda i Israel, concloent a Itàlia . L'última vegada que Ringo Starr va recórrer Europa va ser el 2011.

La gira espanyola començarà a Barcelona -en el que serà un dels concerts estel·lars del GuitarBcn 2018- el 26 de juny al Palau Sant Jordi, en format amfiteatre. El 28 de juny passarà pel WizZink Center de Madrid i acabarà l'1 de juliol al Bizkaia Arena de Bilbao. Starr també actuarà al Coliseu de La Corunya el 29 de juny.

Els All Starrs acaben d'acabar la seva gira americana amb una actuació a l'emblemàtic Beacon Theatre de Nova York amb totes les localitats exhaurides, igual que ha estat en la resta de la gira.

Ringo Starr debutarà en solitari a casa nostra al capdavant d'una banda de luxe. Després de sis anys amb la mateixa banda, Ringo dóna la benvinguda a Colin Hay (Men at Work) i a Graham Gouldman (10cc). Hay i Gouldman s'uneixen als All Starrs Steve Lukather (Toto), Gregg Rolie (Santana, Journey), Warren Ham i Gregg Bissonette (David Lee Roth). Una formació realment potent que promet vetllades memorables presentant el seu últim treball Give More Love i que per descomptat inclourà en el seu repertori, cançons dels Beatles.

Les entrades per als concerts de Barcelona, ​​Madrid i Bilbao es posaran a la venda el dimarts, 12 de desembre, en els punts de venda oficials. Totes les localitats són amb seient numerat.

Les entrades de La Corunya sortiran el 5 de desembre amb seient numerat i pista.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 30 November 2017 - 17:25:12 in Varios by Director