Canvi en la junta directiva del Gremi Empresarial d´Hosteleria de Terrassa i Comarca

El passat dilluns dia 15 de gener El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca va celebrar amb assemblea Extraordinària les eleccions a la Junta Directiva del mateix.

El Sr. Lluís Ristol que ocupava el càrrec de President des del maig del 2009 en substitució de l’avui reconegut Artur Martinez, no renova el seu càrrec encara que continuarà vinculat a aquesta associació.

En Sr. Ristol que durant aquests a prop de 10 anys ha viscut les mobilitzacions per la Llei del tabac, l’ordenança de terrasses de la ciutat, la crisi, el canvi de seu (del carrer Ample a la Ctra. De Castellar) i la reestructuració del Gremi.

Cal remarcar també la feina feta per ell i el seu equip revolucionant el calendari d’activitats: la ruta de “Tapa en Tapa”, les jornades de la caça i el bolet, el Menjazz (ruta gastromusical coincidint amb el Festival de Jazz de Terrassa), les activitats de la Festa Major i Fira Modernista, la ruta de tapes EmBARca’t… sense oblidar la tasca duta a terme amb l’Ajuntament de la Ciutat i amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental per donar visibilitat al projecte “Terrassa Gastronòmica”, sense oblidar la tasca en relació a fer visible els establiments homologats per l’Associació de Celíacs de Catalunya (a Terrassa podem trobar avui molts establiments de restauració que ofereixen servei sense gluten).

Avui la programació al Gremi d’Hostaleria és molt complerta i variada, amb propostes noves per a cada temporada de l’any.

En Xavier Gómez Febrel del Restaurant Zurito Terrassa és a partir d’ara el seu successor i nou President, una persona jove, dinàmica amb emprenedoria que juntament amb el seu equip continuarà la tasca ben feta durant aquests darrers anys.

President: Xavier Gómez – Restaurant Zurito Terrassa

Sots-President: Maite Garcia – Sa illa

Secretari: Alfons Ferrero – L’Alegria del Teatre

Tresorer: Nuria Garcia – Restaurant La Torreta
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 17 January 2018 - 11:46:16 in Varios by Director