Article d'opinio Cs Terrassa

“Amb la grip, ERC té la vista en(s)telada”


Tenint en compte l'històric de retallades sanitàries per part de la Generalitat i fent-nos ressò de l'actualitat, després de corroborar les informacions amb professionals i usuaris de Mútua i Hospital de Terrassa, vam decidir elevar una proposta a l'Ajuntament de Terrassa amb la finalitat d'articular noves mesures per l'epidèmia de grip. La proposta només va comptar amb un vot en contra, el d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Deu ser que els votants d'ERC no emmalalteixen de grip, perquè com s'entén llavors aquesta oposició a una proposta que reconeix l'esforç dels professionals de la salut a la nostra ciutat, i que facilita la tramitació de queixes per part dels usuaris. A més, la nostra proposta promou la recopilació de dades per avaluar la millora en els serveis sanitaris en el futur, i una major conscienciació sobre els beneficis de les vacunacions i, en definitiva, insta revertir les retallades realitzades en els últims anys en el sistema públic de salut a Catalunya, a través de la reobertura dels serveis d'urgències nocturnes d'Atenció Primària tancats a partir de l'any 2012. I, finalment, dotar dels recursos necessaris al personal sanitari sobretot durant episodis epidèmics.

A ERC addueixen que no poden tolerar que "critiquem" els recursos que la Generalitat posa a disposició del servei sanitari a Catalunya ... Més assenyadament al nostre parer, un altre partit independentista com el PDeCAT va recolzar la proposta sense dubtar-ho a l'entendre (deduïm) que l'interès de la ciutat davant una demanda tan evident cal tractar-separadament d'un debat més general sobre finançament de la sanitat a Catalunya. Per tant, més inexplicable resulta el vot en contra que el senyor Carles Caballero va liderar en Junta de Portaveus i va mantenir en arribar al Ple.

Només podem concloure que a ERC se li ha ennuvolat la vista en el seu afany per fer realitat una República que mai ha existit, que va contra la llei, contra la majoria social, contra l'economia i contra el sentit comú. Els seus dirigents sembla que segueixen explicant als seus simpatitzants que Ciutadans va contra la cultura i la llengua catalana com si fóssim estrangers a Catalunya, obviant que Catalunya és tan plural que per primera vegada ha guanyat un partit desacomplexadament constitucionalista. Nosaltres a Terrassa vam votar propostes que són útils per a la majoria dels nostres veïns vinguin aquestes d'on vinguin, però a ERC sembla que les nostres tractin del que tractin són totes anticatalanes, inclòs el virus de la grip.

Carmen Ortuño
Responsable de Sanitat en el GM de Ciutadans
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 29 January 2018 - 16:04:58 in Varios by Director