Entrades exhaurides pel conçcert de Ismael Serrano a Barcelona

Amb més d'un mes d'antelació, Ismael Serrano ha exhaurit les entrades pel seu concert a l'Auditori del Fòrum el dissabte 10 de març.

Les 3.000 localitats venudes constaten l'èxit de l'última gira del cantautor, 20 años. Hoy es siempre. El músic madrileny també ha penjat el cartell de Sould out pels concerts a València i a la seva ciutat natal.

Ismael Serrano cantarà a l'Auditori del Fòrum en el marc de la gira amb què celebra els seus 20 anys en la música.

Un concert en el qual interpretarà els temes del seu recent disc 20 años. Hoy es siempre, en el qual revisa tots els seus èxits, ens sorprèn amb noves cançons i versiona grans temes d'autors als quals admira.

20 anys i 14 discos després, continua en plena potència creativa i segueix sent figura de primer ordre de la cançó popular a Espanya i Amèrica Llatina.

La seva carrera està plena de discos d'or i platí, gires per Espanya i Amèrica, col·laboracions amb grans artistes com Serrat, Mercedes Sosa, Silvio Rodríguez, Aute o Nach. Un treball marcat per la recerca permanent d'una veu pròpia i per una coherència que el públic ha recompensat amb la seva fidelitat incondicional.

La gira comença el 3 de març a Logronyo. Recorrerà tota Espanya i després farà el salt a Amèrica per presentar-se en recintes tan emblemàtics com el Luna Park de Buenos Aires.

Avui anunciem amb molta felicitat que les entrades per a Barcelona estan exhaurides.

Tota la informació sobre la resta de la gira la podreu trobar a ismaelserrano.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 07 February 2018 - 08:53:25 in Varios by Director