Ciutadans Terrassa critica que el govern hagi obviat a la seva formació per dissenyar la Comissió d'Estratègia

· El portaveu, Javier González, recorda que Cs va ser "el partit més votat en les últimes eleccions" i hauria de tenir presència en la preparació de la ciutat del futur

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha advertit que "és impossible obviar al partit més votat en les últimes eleccions si es vol treballar per una Terrassa més preparada per al futur", en relació a la presentació per part de l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega (PSC) i del portaveu de Terrassa en Comú, Xavier Matilla, de la Comissió d'Estratègia que abordarà temes estratègics de ciutat fins que finalitzi l'actual legislatura.


Javier González no ha volgut "donar major importància" al fet que el govern municipal hagi compartit amb Terrassa en Comú el disseny de la comissió: "Es tracta d'avançar en el futur de la nostra ciutat, encara que els ponents siguin els partits que més suport perden enquesta després d'enquesta", ha explicat l'edil. A més, el portaveu ha recordat que "parlar d'estratègia és parlar d'ordenació del territori". En aquest sentit, el regidor de Cs ha "celebrat" que "per fi l'alcalde hagi fet seva la insistència de Ciutadans d'obrir aquest debat".


Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 12 April 2018 - 19:47:42 in Varios by Director