The Band ofereix un concert solidari per recaptar aliments pel Rebost de Terrassa

*Diumenge, 10 de juny, la banda d’oldies recollirà aliments de primera necessitat per a famílies necessitades de la ciutat

El grup musical THE BAND, que versiona en directe èxits del pop-rock de les dècades dels 70, 80 i 90, manté els seu compromís amb la lluita contra la fam a través del seu projecte solidari MUSIC FOR FOOD. Així, el proper diumenge, 10 de juny, de 12.00 a 14.00 hores, THE BAND oferirà un concert solidari al Parc Sant Jordi de Terrassa, just al davant del Restaurant DOT.

El concert és totalment gratuït. Tanmateix, es demana als assistents l’aportació voluntària d’aliments no peribles, que es faran arribar a famílies necessitades que atén El Rebost Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa. Hores d’ara, els aliments més necessaris són llet, llegums i cereals.

VERSIONS ROCK

Els directes de THE BAND (www.theband.es) rendeixen tribut a la millor música de les dècades dels 60, 70 80 i 90, des de Dire Straits a The Beatles i Rolling Stones passant per Eagles i Pink Floyd. THE BAND és una banda com les d’abans, amb un directe potent, d’alta qualitat musical i repertori evocador.

CONCERT SOLIDARI THE BAND

Dia: Diumenge, 10 de juny.

Hora: 12.00-14.00

LLoc: Parc Sant Jordi de Terrassa. Accés per Josep Trueta, davant Restaurant DOT
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 07 June 2018 - 16:03:04 in Varios by Director