Compte enrere per a l'inici del Fresc Festival, que ja ha venut més d'un 30 per cent de les entrades

La segona edició del Festival d’Estiu del Vallès comença el 24 de juny i s'allargarà fins el 26 de juliol amb 34 espectacles a la fresca del Jardí de l'Espai Cultura Sabadell.
El Festival posa en venda gairebé 7.000 entrades, de les quals ja se n'han venut més de 2.200. 'La nit dels musicals de Sabadell i l'espectacle 'De Hollywood a Broadway' encapçalen el rànquing.

La segona edició del Fresc Festival, el Festival d’Estiu del Vallès, inicia el compte enrere amb més del 30 per cent d’entrades venudes per als 34 espectacles que es portaran a terme del 24 de juny al 26 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell, al Centre de la co-capital de Vallès Occidental. La venda de localitats es va posar en marxa el maig i fins ara s’han venut més de 2.200 entrades de les gairebé 7.000 disponibles, cosa que els organitzadors valoren molt positivament. “La primera edició del Fresc es va tancar amb 5.500 espectadors i, tenint en compte que aquest any hi ha més espectacles i que bona part de les localitats es venen un cop iniciades les funcions, el nivell de venda anticipada fa preveure una bona acollida de la segona edició”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Aquesta Fundació impulsa el Fresc Festival juntament amb Joventuts Musicals de Sabadell i la promotora cultural UiU Promotors. Després del bon encaix de l’any passat, la segona edició ha comportat un increment del nombre d’espectacles (de 26 a 34), una diversificació de gèneres (amb la inclusió de sessions de contes per a adults o flamenc, per exemple) i la creació d’un nou escenari, anomenat Off Fresc, que acollirà propostes més alternatives i que requereixen una major proximitat entre artistes i espectadors. La majoria de les funcions es continuaran duent a terme a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell, un escenari ideal per a les nits d’estiu.

Els espectacles que, de moment, han venut més localitats són els dos primers del programa: el concert De Hollywood a Broadway, de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell (dilluns 2 de juny, 22.00); i La Nit dels Musicals de Sabadell (diumenge 24 de junt, 22.00). Les dues propostes estan a punt de penjar el cartell d’’Exhaurides les localitats’. També estan ja amb més d’un 60 per cent de l’aforament el concert de Manu Guix (dimarts 3 de juliol. 22.00) i el concert Un sabadellenc a terres americanes (dilluns 9 de juliol, 22.00) amb la Cobla Mediterrània. Totes les entrades del Fresc Festival es poden adquirir a la plataforma Codetickets o bé, de forma presencial, a la taquilla de l’Espai Cultura Sabadell (c. d'En Font 25, Sabadell).

La programació del Fresc Festival és una combinació de grans noms de l’escena artística amb espectacles de quilòmetre zero. De l’oferta d’aquest any del Festival d’Estiu del Vallès destaquen, en l’apartat musical, Manu Guix, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Roma, Dani Nel·lo, Manel Camp, Gemma Abrié o Veus, el cor infantil dels Amics de la Unió de Granollers. En l’apartat teatral, passaran per l’escenari del Festival l’actor Alberto San Juan amb l’espectacle España ingobernable, la companyia Obskené amb la seva premidada versió de Fuenteovejuna o la companyia Dei Furbi amb La Flauta Màgica. El Festival inclou també espectacles per al públic familiar com El petit Dalí, d’Únics Produccions, o Dékoncert, de la companyia Solfasirc, Gran Premi BBVA Zikòlica de Circ 2017.

El Fresc Festival l’organitzen la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors, amb el BBVA CX com a partner principal. El Festival compta amb Movento com a patrocinador. I amb la col·laboració de Provital Group, Gresol International American School, Torra Serveis Funeraris i Moritz Epidor, a més de la participació d’Aigua de Benassal, Essabedé Comunicació, la Fundació Bosch i Cardellach, el Gremi de Fabricants de Sabadell i ArtistasDiversos.org.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 19 June 2018 - 14:24:33 in Varios by Director