Avanç de programació del Doctor Music Festival 2019

El cartell complet veurà la llum en els primers mesos de 2019

AVANÇ DE PROGRAMACIÓ
ALBERT PLA y LOS SUJETADORES · ÂME · CARL CRAIG · ELS CATARRES ·
CHARLOTTE DE WITTE · CHRIS ROBINSON BROTHERHOOD ·
DAMIAN LAZARUS · DOCTOR PRATS ·
THE BIZARRE WORLD OF FRANK ZAPPA (LIVE HOLOGRAM) ·
THE GOOD THE BAD AND THE QUEEN · GRETA VAN FLEET · JAMES BAY ·
JAMIE JONES · JIMMY CLIFF · JOAN DAUSÀ · KING CRIMSON (x3) ·
MANDO DIAO · OPETH · PAROV STELAR · PARQUET COURTS · LA PEGATINA ·
ELS PETS · PRIMAL SCREAM · THE PRODIGY · QUIMI PORTET ·
RICHIE HAWTIN CLOSE · ROSALÍA · SABATON · THE SISTERS OF MERCY · THE SMASHING PUMPKINS · SOPA DE CABRA · THE STROKES · DJ TENNIS · TESSERACT · TOM WALKER · THE TWILIGHT SAD · UNDERWORLD (x3) ·
VIVA SUECIA · THE VOIDZ


La millor representació de la música del més alt nivell de tots els gèneres arriba al cartell Doctor Music Festival 2019. Una edició per gaudir d’artistes que són llegenda i altres que algun dia ho seran, com va passar a les edicions anteriors. Música també per ballar sota unes estrelles que gairebé es poden arribar a tocar.

La nova edició del Festival comptarà amb iniciatives pioneres com les tres actuacions diferents que oferiran alguns grups, com king Crimson y Underworld; experiències innovadores i diferents com un holograma de Frank Zappa que podrem veure a The Bizarre World of Frank Zappa o Albert Pla y Los Sujetadores amb una superbanda creada per a l’ocasió.

El 2019 tindrem artistes que són absoluta tendència com Rosalía, Parquet Courts, Greta Van Fleet o Viva Suecia, juntament amb l’exquisit rock atemporal de The Smashing Pumpkins, The Strokes, Primal Scream, The Sisters of Mercy o l’excel·lència del supergrup The Good The Bad and The Queen.

L’electrònica, part de l’ADN del Festival que un dia va inaugurar la festa a Escalarre, tindrà grans exponents com els pioners The Prodigy amb el seu inigualable punk rock electrònic o un nom de referència com Richie Hawtin, entre molts altres.

Un cartell acurat i eclèctic en el qual no podia faltar el millor metal que es fa a l’actualitat, amb bandes poderoses com Sabaton, Opeth o TesseracT, a les qual en breu s’uniran més noms.

Quatre dies per als autèntics amants de la música, de la natura, de les experiències vitals que faran que el públic gaudeixi de molt més que concerts.

Sostenibilitat, innovació i vivències especials fan d’aquest festival una cosa única i diferent. L’escapada màgica per als dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. Quatre dies en un lloc tan perfecte que sembla irreal; sense tensions ni ansietats, amb menjar autèntic, en un càmping ideal i totes les facilitats per a totes les butxaques. Tot això es podrà trobar al Marketplace de doctormusicfestival.com, disponible a partir de demà, dia 20.

A aquest primer avanç de la programació s’uniran més noms en els primers mesos de 2019 fins a completar el cartell definitiu de la Reincarnation Edition del Doctor Music Festival.

No et perdis el que està per arribar… Això tot just acaba de començar!

Informació i venda d’abonaments a doctormusicfestival.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 21 December 2018 - 09:01:11 in Varios by Director