Del 17 al 19 de maig arriba la Festa Major de Sant Pere

·Del 17 al 19 de maig Sant Pere celebra la seva Festa Major amb més d'una vintena d'activitats al carrer.

·Jocs tradicionals i tallers, música en viu, especactacles infantils, xocolatada, pedalada popular, teatre en anglès, fideuà popular i un concert de Gospel són algunes de les propostes d'aquest any.

·La colla de Cultura Popular La Papallona de Sant Pere en lidera l'organització amb la complicitat i el suport de veïns i comerciants del barri.

·El 16è Sant Pere Sona! reuneix als mítics Kansaths i a Mimetic Theory mentre que el Plats del Món arriba a la seva 3a. edició.

El barri de Sant Pere de Terrassa celebra la seva 42a. Festa Major, del 17 al 19 de maig. La Festa Major de Sant Pere és considerada per a molts com una de les festes de barri més populars, participatives i multitudinàries de la ciutat de Terrassa.

Per 7è any consecutiu el grup de Cultura Popular La Papallona de Sant Pere s'ocupa de la gestió de la Festa Major després de la renuncia de l'Associació de Veïns l'any 2012. L'agrupació compta amb el recolzament de diversos veïns, entitats i comerços del barri que ajuden a complementar un programa divers i variat.


[b]16 anys de Sant Pere Sona! i 3a. edició del Plats del Món[/b

Una desena de menjars típics elaborats per persones de diverses nacionalitats establertes a Terrassa es podran degustar el dissabte al migdia. Es tracta del Plats del Món, un acte amb tres anys d'experiència inspirat en les Sopes del Món, que organitza l'Associació de Veïns del barri de Torre-sana el mes d'octubre.

Una altra de les cites habituals d'aquesta festa major és el Sant Pere Sona! que arriba a la seva setzena edició i que aplegarà als mítics Kansaths, que es reuniran per primera vegada després de més de 10 anys d'inactivitat, i els Mimetic Theory. El concert serà divendres a partir de dos quarts d'onze de la nit.

La resta d'actes es completen amb la tirada de bitlles catalanes, un espectacle d'animació infantil a càrrec de Jepa i Nas, pallassos, xocolatada, tallers, bombolles de sabó, conta-contes, pedalada popular i acrobàcies en bicicleta, simultània d'escacs, teatre en anglès, ballada de country, fideuà popular, cercavila, ball de nit i un concert de Gospel Soul que clourà els tres dies de Festa Major.

La intenció dels organitzadors és anar alternant els diversos tipus d'actes, de forma que cada any la Festa Major sigui el màxim de diferent a l'anterior.

La Festa Major de Sant Pere compta amb un pressupost aproximat d'uns 8.000€ tot i que aquesta xifra pot oscil•lar en funció del nombre d'aportacions que fan els comerços.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 13 May 2019 - 08:28:08 in Varios by Director