La Unión presenta a la sala Barts "No Estamos Solos"

DISSABTE 22 D'ABRIL

ENTRADES A LA VENDA DEMÀ A LES 10H!


El nou disc No estamos solos reuneix tots els seus grans èxits Lobo Hombre en París, Maracaibo, Vuelve el Amor o Ella es un Volcán, entre molts d'altres títols.

La Unión, inamovibles del seu pòdium des de l'any 1984, segueixen protagonitzant una de les pàgines més interessants del llibre sobre la història del pop en espanyol.

Grandiloqüents poden ser els elogis, estupendes les paraules, immensos els aplaudiments del públic, interessants les seves lletres, inquietants les seves melodies, sorprenent el seu èxit (més de 3.000.000 de discos venuts).

La Unión és la banda sonora de milers d'ànimes, el retrat de tres generacions que han trobat en les seves cançons i so una forma de sentir la vida, d'expressar-se davant l'adversitat, de viure la música de la manera que cal viure-la, és a dir , com una declaració d'intencions, com un reflex del jo pel jo, com una irreverència a un món que mai deixa de sorprendre'ns i que és més fàcil descobrir i portar acompanyats de melodies com les que sempre ens han ofert Rafa i Luis.

La Unión és el pop espanyol, és l'Underground fet massiu, és el luxe, és el plaer, és l'hedonisme, és la sensualitat, és l'amor, és el sexe ... Què comenci de nou el show ... No estem sols, el pop celebra que tenim a La Unión ... En realitat tots som un.

Comença el show de nou. Comença la vida. Torna l'amor .... Tancar els ulls i escoltar aquest disc, és transportar-te a qualsevol lloc dels anys 80s, o dels 90s o dels 2mil ...

Venda d'entrades a theproject.es i canals habituals
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 15 March 2017 - 16:15:10 in Varios by Director