Arriba el 55 Festival de la Porta Ferrada

Música, dansa, teatre i molt més aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols

Avui s'ha presentat l'edició 55 del Festival Porta Ferrada. Per nosaltres és una data significativa que ens obliga a estar a l'alçada de la història del degà dels festivals catalans. Venim de batre rècords a l'edició anterior, èxit que hem aconseguit després de tres anys de molta feina amb TheProject al capdavant del festival. El cartell inclou propostes artístiques per a tots els gustos, de la música més culta a la més pop, de l’humor a la dansa i de la tradició a l’avantguarda. Una aposta immillorable per gaudir de la cultura escènica en un entorn privilegiat i viure l’estiu a Sant Feliu.

LA PROGRAMACIÓ


Inaugurarem amb un espectacular cap de setmana intens, molt musical i jazzístic de la mà de tres parelles excepcionals: Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck. Aquests tres concerts s’inclouen a l’abonament Tot Jazz, que permetrà gaudir de les 3 vetllades per només 98 €.

Als ja anunciats concerts a l’Espai Port de Jamie Cullum, UB40, Fangoria + La Unión, Zucchero i Love of Lesbian, s’afegeixen grans noms de l’escena com Robe, Rosario, Antonio Orozco, Jarabe de Palo + Quercus, La Oreja de Van Gogh, Els Amics de les Arts + Animal i Vanesa Martín.

Sant Feliu tornarà a riure amb Singlot, el festival d’humor dirigit per Andreu Buenafuente i que un dia va arribar per quedar-se entre nosaltres. Enguany arriba a la seva tercera edició.

La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve i Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l'Església del Monestir de Sant Feliu. La dansa amb l’estrena de Carmen de la nostra estimada Compañía de Victor Ullate a l'Espai Port i el captivador Kemp Dances de Lindsay Kemp –mestre escènic de David Bowie i Kate Bush, entre d’altres- al Teatre Auditori Municipal. Pels més menuts tindrem xerinola en família amb la Damaris Gelabert a l'Espai Port.

Continuarem amb programació al Village de l'Espai Port, acompanyant l'oferta gastronòmica que, un any més, anirà a càrrec del restaurant Els Tinars.

La programació que us presentem significa per nosaltres la consolidació d'un projecte que promet ser el referent cultural de l'estiu a la Costa Brava, en el que ens marquem l'objectiu d'arribar als 40.000 espectadors. El pressupost d'enguany puja a 1.400.000 € dels que el 30% són d'aportació pública. La resta prové del patrocini privat -que puja considerablement- i de la venda d’entrades.

Entrades avui a la venda a les 16.00h
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 28 March 2017 - 16:22:05 in Varios by Director