Festa cloenda del 55 Festival Porta Ferrada

55 Festival Porta Ferrada
Festa de cloenda ELECTRONIC SUNSET
Dissabte, 19 d’agost de 2017- Espai Port


ELECTRONIC SUNSET by Electrona

El Festival de la Porta Ferrada, seguint la seva línia transversal i eclèctica, vol introduïr l’electrònica dins la seva programació, donada la dimensió i el creixement espectacular que està impulsant aquesta disciplina arreu del món. Estem parlant d’una realitat actual i de la música del futur.

És per això que Electrona, una plataforma gironina de música electrònica organitzadora d’esdeveniments, i la prestigiosa Escola EUMES de música avançada i so, conjuntament amb TheProject, coproduïran dins el Festival Porta Ferrada el tancament de la 55 edició amb l’Electronic Sunset dissabte, 19 d'agost. Els protagonistes seran la mítica DJ de Grenoble Miss Kittin i el sorprenent i enigmàtic DJ berlinès Claptone amb les seves versions i màscares. Completaran la festa Solar Sounds, un jove moviment en plena expansió, Eduexploited, el llegendari DJ resident de La Sala del Cel que ha marcat a tanta gent a casa nostra, i el gran productor musical i a l’hora director de l’escola EUMES, Mootiv.

Tota una contracultura underground que renega d’etiquetes i s’obre camí a través d’un nou paradigma musical, nous estils que amb el seu batec rítmic atrapen i creen addicció.

El que pretenem és promoure aquesta vessant de l’electrònica i combinar-la amb la cultura, l’educació i la gastronomia, tot creant un ambient especial, elegant i únic, on tothom es pugui sentir bé. L’esdeveniment comptarà amb projeccions de mapping 3D, un espectacular sistema de llums, una posada en escena sorprenent amb manifestacions artístiques visuals i un so increïble.

Volem aconseguir una ambientació realment diferent i agradable, per acomiadar aquest estiu amb bona música i poder preparar noves i sorprenents propostes d’electrònica pel 2018.

Per rematar la festa, la gent que no en tingui prou podrà seguir a la sala Las Vegas de Sant Feliu (a 100 m. del festival): after party amb el reconegut DJ d’ElRow Óscar Aguilera als plats.

D’altra banda, el 55 Festival de la Porta Ferrada, presentat el passat 28 de març i amb artistes tan rellevants al seu cartell com Zucchero, Michel Camilo & Tomatito, UB40, Chick Corea & Béla Fleck, Jamie Cullum, Els Amics de les Arts i Love of Lesbian entre molts altres, ja ha superat la xifra de les 10.000 entrades venudes dos mesos abans de l’inici del festival amb Toquinho i Maria Creuza. Un bon indicatiu de l’encert a la programació del degà dels festivals d’estiu a Catalunya.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 19 May 2017 - 16:07:04 in Varios by Director