La segona edició del Talarn Music Experience tanca la seva segona edició amb un 86% d’ocupació

Del 28 al 30 de juliol l’espai Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn, Lleida) ha acollit el festival Talarn Music Experience, on han actuat Joana Serrat, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot , Ramon Mirabet i Joan Dausà.

Formacions consolidades, d’estils molt personals, han configurat un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d’excepció a les comarques pallareses.El Talarn Music Experience ha ofert l’experiència única de viure els concerts en directe des d'una perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic. El festival ha fet possible maridar música i territori, acords i paisatge i aplegar pallaresos i forans en un espai natural únic. Un total de 900 persones han passat pel Festival en la seva segona edició.

Durant tots els dies de concerts el DJ Luca Feller va amenitzar les nits abans i després dels concerts.

Una aposta per a portar la música en directe i de qualitat al Pallars


El Talarn Music Experience va néixer tot just fa un any a Lo Quiosc, un espai únic i privilegiat al costat del pantà de Sant Antoni, al terme municipal de Talarn. La primera edició, celebrada del 29 al 31 de juliol de 2016 va comptar amb les actuacions d’Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex i Mikel Erentxun, va despertar un alt interès pel públic i que s’ha consolidat en aquesta segona edició. El seus impulsors, en Ramon Mitjana i la Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al territori pallarès música de qualitat i en directe, contrarestant l’escassa oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 04 August 2017 - 14:02:56 in Varios by Director