La UPC se suma a l'aturada de país prevista per demà, per rebutjar la violència exercida l'1 d'octubre a Catalunya

COMUNICAT:

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) se suma a l'aturada de país per rebutjar la violència exercida l'1 d'octubre per la guàrdia civil i la policia nacional contra els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Amb motiu dels episodis de violència, injustificada i injustificable exercida a Catalunya l'1 d'octubre per la guàrdia civil i la policia nacional, manifestem el nostre rebuig, la nostra indignació i la nostra condemna més enèrgica.

A la UPC creiem que l'ús de la força contra els ciutadans i ciutadanes és intolerable en democràcia i que la violència --per definició--, no pot ser mai proporcionada.

Més enllà de les diverses posicions polítiques de totes les persones que integren la comunitat de la UPC, coincidim a reiterar que l'única via possible en qualsevol conflicte és el diàleg i no ens cansarem de reinvindicar-lo com a única arma legítima en democràcia.

Per tot això, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) se suma a l'aturada de país prevista per a demà dia 3 d'octubre.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 02 October 2017 - 15:02:50 in Varios by Director