La llista electoral del PSC a les eleccions municipals de 2015 dóna suport a Alfredo Vega com alcalde

Els membres de la candidatura s’han reunit aquest matí i han mostrat el seu recolzament a Vega

Aquest matí, la gran majoria dels membres de la llista electoral del PSC de Terrassa a les eleccions municipals del 2015 s’han reunit al Parc de les Nacions Unides per mostrar el seu suport a Alfredo Vega i demanar que aquest sigui investit alcalde al proper ple municipal.

La candidatura considera que és el PSC, com a partit més votat a les eleccions municipals, la formació que ha de liderar el govern de la ciutat. Creuen que en aquests moments tan difícils per a Terrassa, la figura d’Alfredo Vega és la millor possible per encapçalar la resolució d’aquesta situació, i argumenten que la seva capacitat de consens així com el seu tarannà dialogant és el que necessita ara mateix la ciutat de Terrassa.

A la trobada han participat gairebé la totalitat dels membres de la llista electoral, molts dels quals no entraran com a regidors però sí han volgut traslladar una imatge d’unitat i recolzament per a qui creuen que ha de ser el proper alcalde de Terrassa.

Una vegada els cinc regidors que han anunciat que deixarien la seva acta materialitzin la seva renúncia a la Secretaria de l’Ajuntament, es cobriran les vacants produïdes. El PSC està preparat per assumir aquestes substitucions en qualsevol moment.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 20 November 2017 - 20:25:29 in Varios by Director