La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, inaugura la XII edició del Showroom de Marroquineria i Complements Expopell

·Una edició més, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha volgut fet costat al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB), en l’impuls del Showrooom de Marroquineria i Complements Expopell, que se celebra des d’ahir i fins al 14 de novembre a la Cúpula del centre comercial Las Arenas, a Barcelona


La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha inaugurat aquest matí la XII edició del Showrooom de Marroquineria i Complements Expopell que se celebra des d’ahir al 14 de maig a la Cúpula del Centre comercial Las Arenas, a Barcelona. Vilalta —acompanyada del president Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), Enric Enrech, i dels membres de la Junta de la secció de Marroquineria i Complements del Col·legi—, ha fet la visita inaugural al saló, amb un recorregut per estands de diversos expositors.

Una edició més, la Generalitat, a través de la Direcció General de Comerç, ha volgut fer costat a aquest saló professional que bianualment organitza el COACB. En aquesta edició, l’organització ha donat continuïtat a una iniciativa de dinamització iniciada en l’anterior: l'acció #ClientExpopell, que realitza sortejos de productes cada hora entre els visitants al saló.

El showroom amb més de 2.000 m2 de superfície d'exposició, reuneix en un mateix espai a fabricants, comerciants i agents comercials col·legiats del sector de la marroquineria, els complements, la bijuteria i els articles de viatge. Més de 100 firmes del sector participen en aquesta edició, entre les quals Privata, National Geographic, Mr. Wonderful, Coronel Tapioca o Devota y Lomba. En aquesta primera jornada, hi hagut més de 200 visitants professionals.

El compromís de la Generalitat amb aquesta iniciativa ha quedat palesa en la signatura que van formalitzat la setmana passada la Direcció General de Comerç i el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona, pel qual s’atorga un ajut de 30.000 euros per a la celebració de les dues edicions anuals d’Expopell (l’edició de primavera, celebrada del 14 al 18 de maig, i l’edició que se celebra des d’ahir i fins al 14 de novembre).

En aquest mateix conveni, amb aquest import la Generalitat col·labora també en la plataforma de negocis Agents & Brokers, una altra de les iniciatives impulsades enguany pel COACB i que es va emmarcar en la passada edició del Biz Barcelona, celebrat del 31 de maig i l’1 de juny al recinte Firal de Montjuïc de Barcelona

El COACB és l’entitat que agrupa milers d’agents comercials col·legiats. Les seves funcions són protegir i representar la professió i els interessos dels col·legiats, adequar la professió a les necessitats de la societat i estar present en la creació de la normativa que afecti l’agent comercial i el comerç actual.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 20 November 2017 - 20:28:23 in Varios by Director