Aquest divendres el rock dels madrilenys Nudozurdo a La Nova Jazz Cava

Els madrilenys Nudozurdo presenten 鈥淰oyeur Amateur鈥, el seu nou treball produ茂t per Ricky Falkner al cicle Terrassa M煤sica Moderna

La banda de rock Nudozurdo arriba a Terrassa aquest divendres per presentar 鈥淰oyeur Amateur鈥 el nou treball dels madrilenys. Un treball sense discussi贸 d鈥檜na banda que seguir脿 l鈥檈stela de projectes com El Columpio Asesino o Le贸n Benavente. Produ茂t per Ricky Falkner (Love Of Lesbian, Iv谩n Ferreiro, Lori Meyers) i ells mateixos, gravat i mesclat per Santos i Fluren a Blind i masteritzat per Fred Kevorkian (White Stripes, Maroon 5, Iggy Pop, The National), aquest disc els situa de nou, en el cam铆 de les guitarres despr茅s d鈥檜na incursi贸 amb els sintetitzadors que van protagonitzar en el seu anterior treball 鈥淩ojo es peligro鈥.

Nudozurdo continuen destacant per una gran versatilitat, intensitat i carisma. 脡s una banda sense l铆mits que et fa arribar m茅s enll脿 en les seves composicions. Mitjans com El Pa铆s ja diuen que s贸n 鈥淯na banda a la primer铆ssima divisi贸 del rock espanyol鈥.


DATA
24 novembre
LLOC
Nova Jazz Cava
HORA
22:30 Passatge de Tete Montoliu, 24 08221, Terrassa.

ENTRADES
10鈧 Anticipada / 13鈧 Taquilla / COMPRA a Ticketea
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Wednesday 22 November 2017 - 21:43:50 in Varios by Director