Aquest divendres el rock dels madrilenys Nudozurdo a La Nova Jazz Cava

Els madrilenys Nudozurdo presenten “Voyeur Amateur”, el seu nou treball produït per Ricky Falkner al cicle Terrassa Música Moderna

La banda de rock Nudozurdo arriba a Terrassa aquest divendres per presentar “Voyeur Amateur” el nou treball dels madrilenys. Un treball sense discussió d’una banda que seguirà l’estela de projectes com El Columpio Asesino o León Benavente. Produït per Ricky Falkner (Love Of Lesbian, Iván Ferreiro, Lori Meyers) i ells mateixos, gravat i mesclat per Santos i Fluren a Blind i masteritzat per Fred Kevorkian (White Stripes, Maroon 5, Iggy Pop, The National), aquest disc els situa de nou, en el camí de les guitarres després d’una incursió amb els sintetitzadors que van protagonitzar en el seu anterior treball “Rojo es peligro”.

Nudozurdo continuen destacant per una gran versatilitat, intensitat i carisma. És una banda sense límits que et fa arribar més enllà en les seves composicions. Mitjans com El País ja diuen que són “Una banda a la primeríssima divisió del rock espanyol”.


DATA
24 novembre
LLOC
Nova Jazz Cava
HORA
22:30 Passatge de Tete Montoliu, 24 08221, Terrassa.

ENTRADES
10€ Anticipada / 13€ Taquilla / COMPRA a Ticketea
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 22 November 2017 - 21:43:50 in Varios by Director