Article d'opinio Cs Terrassa

鈥淎mb la grip, ERC t茅 la vista en(s)telada鈥


Tenint en compte l'hist貌ric de retallades sanit脿ries per part de la Generalitat i fent-nos ress貌 de l'actualitat, despr茅s de corroborar les informacions amb professionals i usuaris de M煤tua i Hospital de Terrassa, vam decidir elevar una proposta a l'Ajuntament de Terrassa amb la finalitat d'articular noves mesures per l'epid猫mia de grip. La proposta nom茅s va comptar amb un vot en contra, el d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Deu ser que els votants d'ERC no emmalalteixen de grip, perqu猫 com s'ent茅n llavors aquesta oposici贸 a una proposta que reconeix l'esfor莽 dels professionals de la salut a la nostra ciutat, i que facilita la tramitaci贸 de queixes per part dels usuaris. A m茅s, la nostra proposta promou la recopilaci贸 de dades per avaluar la millora en els serveis sanitaris en el futur, i una major conscienciaci贸 sobre els beneficis de les vacunacions i, en definitiva, insta revertir les retallades realitzades en els 煤ltims anys en el sistema p煤blic de salut a Catalunya, a trav茅s de la reobertura dels serveis d'urg猫ncies nocturnes d'Atenci贸 Prim脿ria tancats a partir de l'any 2012. I, finalment, dotar dels recursos necessaris al personal sanitari sobretot durant episodis epid猫mics.

A ERC addueixen que no poden tolerar que "critiquem" els recursos que la Generalitat posa a disposici贸 del servei sanitari a Catalunya ... M茅s assenyadament al nostre parer, un altre partit independentista com el PDeCAT va recolzar la proposta sense dubtar-ho a l'entendre (dedu茂m) que l'inter猫s de la ciutat davant una demanda tan evident cal tractar-separadament d'un debat m茅s general sobre finan莽ament de la sanitat a Catalunya. Per tant, m茅s inexplicable resulta el vot en contra que el senyor Carles Caballero va liderar en Junta de Portaveus i va mantenir en arribar al Ple.

Nom茅s podem concloure que a ERC se li ha ennuvolat la vista en el seu afany per fer realitat una Rep煤blica que mai ha existit, que va contra la llei, contra la majoria social, contra l'economia i contra el sentit com煤. Els seus dirigents sembla que segueixen explicant als seus simpatitzants que Ciutadans va contra la cultura i la llengua catalana com si f贸ssim estrangers a Catalunya, obviant que Catalunya 茅s tan plural que per primera vegada ha guanyat un partit desacomplexadament constitucionalista. Nosaltres a Terrassa vam votar propostes que s贸n 煤tils per a la majoria dels nostres ve茂ns vinguin aquestes d'on vinguin, per貌 a ERC sembla que les nostres tractin del que tractin s贸n totes anticatalanes, incl貌s el virus de la grip.

Carmen Ortu帽o
Responsable de Sanitat en el GM de Ciutadans
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Monday 29 January 2018 - 17:04:58 in Varios by Director