Noah Gundersen presentant el seu nou treball "White Noise" al Molino de Barcelona

El dimecres 7 de mar莽 a les 21h, l'escenari del Molino de Barcelona acollir谩 a al cantant Noah Gundersen presentant el seu nou treball "White Noise", i telonejat pr猫viament per Willy Naves.

Noah Gundersen nascut a Seattle, Washington, 茅s un artista que viatja entre la can莽贸 d鈥檃utor, el folk i l鈥 aprofundiment po猫tic, aconseguint petites gemmes d鈥檌ntimisme. La seva carrera musical va comen莽ar en 2008 i des de llavors no ha parat de cr茅ixer i consolidar-se com el cantautor que 茅s avui dia. El seu aclamat 煤ltim disc 鈥淐arry The Ghost鈥, 茅s sens dubte una clara mostra de com ha evolucionat al llarg d鈥檃quests anys.

Les seves can莽ons han anat apareixent en s猫ries televisives de renom com "The Vampire Diaries", per貌 no van aconseguir la seva m脿xima popularitat fins a la inclusi贸 de "Day is Gone" a la banda sonora de Sons of Anarchy, per la qual tamb茅 va ser nominat a un premi Emmy.

Pr猫viament a aquest artista podrem escoltar a Willy Naves, un artista de marcat car脿cter del nord, multiinstrumentista i productor. Les seves composicions bussegen en entre la malenconia i l'猫pica, paisatges musicals que et transporten com si es tract茅s d'un viatge a trav茅s de l'espai/temps. Les textures i melodies recorden al millor folk i dream pop internacional. Un artista en cont铆nua evoluci贸 que reflecteix en les seves composicions la seva interacci贸 amb la naturalesa i els llocs que visita.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Thursday 15 February 2018 - 15:31:49 in Varios by Director