Ciutadans (Cs) Terrassa insta a l'Ajuntament a incrementar la presència de productes saludables en les màquines expenedores

• La regidora de Cs Terrassa, Carmen Ortuño, afirma que cal apostar per una "alimentació més saludable i responsable" oferint productes per a "celíacs, vegetarians i de producció ecològica" en les màquines de vending.

La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Carmen Ortuño, ha manifestat avui que el seu grup municipal presentarà un acord en la propera Junta de Portaveus per instar a l'Ajuntament a incrementar la presència de productes saludables en les màquines de vending instal·lades en llocs públics com a hospitals i universitats.

L'edil de Cs Terrassa ha remarcat que en aquestes màquines expenedores es dispensen productes ultra processaments d'alt contingut en sucres, sals i greixos saturats, i no s'ofereix menjar per celíacs, vegetariana o de producció ecològica. "És important que aquestes màquines estiguin adaptades a les necessitats nutricionals, i així es fomenti una alimentació saludable i es promogui la pràctica de l'activitat física, amb l'objectiu de reduir substancialment la morbiditat i la mortalitat atribuïble a malalties cròniques", ha subratllat Ortuño.

És per això que, Ortuño ha posat l'accent que es realitzi una relació d'ubicacions de màquines vending, gestionades per l'Ajuntament, on no s'estiguin complint els hàbits d'alimentació saludable, i es dugui a terme una "campanya de consum per conscienciar de la importància dels hàbits saludables i responsables", ha conclòs Ortuño.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 12 March 2018 - 21:32:25 in Varios by Director