Javier González (Cs): " El nostre objectiu és elaborar un projecte integrador per la Terrassa del 2030"

·El portaveu del Grup Municipal participa en un acte públic en Les Arenes amb la presència de l'eurodiputat Javier Nart i nous militants de l'agrupació local

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha assegurat que l'objectiu de la seva formació a la ciutat és "elaborar un projecte en el qual puguem integrar a totes les sensibilitats", perquè "hem demostrat que podem treballar tant pels que necessiten una beca menjador com per atendre les necessitats dels emprenedors, establint col·laboració amb tots els agents socials". González ha realitzat aquest anunci en un acte públic celebrat dijous a la plaça Federico García Lorca del barri de Les Arenes, que va comptar amb la presència de l'eurodiputat de Cs, Javier Nart, i de nous afiliats a l'agrupació local.


Javier González ha avançat que "amb el treball diari i humil des de l'Ajuntament anem recollint fruits a poc a poc i estem projectant la Terrassa del 2030, que volem que sigui la Terrassa de tots". El regidor ha criticat a "les forces polítiques que li fan el joc als independentistes". En la seva opinió, "col·locar a Terrassa dins l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) no va ser el millor camí que el PSC va poder triar, ni tampoc buscar suports en els separatistes per governar".


En l'acte, Isabel Martínez i Agustín Rey, dos nous militants de Cs, van intervenir per explicar que la situació política de l'últim any els havia decidit a participar en política malgrat que mai havien contemplat aquesta possibilitat. Martínez, una advocada de 27 anys, ha relatat que "per primera vegada vaig seguir per televisió una sessió del Parlament el setembre passat i no donava crèdit a tot el que va passar". Llavors "vaig pensar que havia d'aportar el meu granet de sorra perquè havia quedat enrere allò de què els polítics ja defensarien els meus interessos", ha afegit. Per la seva banda, Agustín Rey, un pilot de línies aèries de Terrassa que va ser empresonat en el Txad fa una dècada en un conflicte en el qual va intervenir Nart com a mediador per al seu alliberament, ha qualificat "d'insostenible" la situació política i social de Catalunya en l'últim any, la qual cosa li va motivar a fer-se militant de Cs: "Tenia l'opció d'anar-me a viure a qualsevol altre lloc, però és qüestió de solidaritat, de valors i que ningú ens robi la mínima convivència que representen les lleis per les quals ens regim en societat".


L'eurodiputat Javier Nart ha coincidit amb tots dos en les raons per les quals ell mateix va tornar a la vida política en les Eleccions Europees: "Persones sense cap projecte polític havíem de defensar l'evident: que Catalunya és de tots, inclosos els que pensen el radicalment contrari a nosaltres, i dins d'una societat igualitària, unitària i solidària en la qual he cregut tota la meva vida". En aquest sentit, l'eurodiputat ha assenyalat que Cs "és ara el partit més votat a Catalunya perquè som gent normal dient coses normals". A més, ha lamentat que "existeix la fractura social que neguen els independentistes" i ha desitjat que "tornem a l'època en què els diferents punts de vista tenien perfecta convivència, perquè qualsevol idea és possible sempre que no signifiqui l'exclusió, la supremacia o el sectarisme".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 22 June 2018 - 21:30:18 in Varios by Director