Les Santes de Mataró reben el 1016 Tour d´Alfred García

PARC CENTRAL> Diumenge 28 de juliol

Entrades a la venda demà divendres a les 11:00h a theproject.es


El músic català, que es va fer famós a l’edició del 2017 del programa televisiu Operación Triunfo, arribarà a Mataró dins la gira de presentació del seu primer disc 1016 en el gran concert de Festa Major que es farà el 28 de juliol al Parc Central.

Alfred García ha demostrat ser l’antònim al prototip de concursant del talent show Operación Triunfo. Format al Taller de Músics de Barcelona, ha col·laborat durant aquest darrer any amb artistes com Love Of Lesbian o Albert Pla entre d’altres. Al desembre va publicar el seu primer llarga durada 1016, un disc que ha entrat a les primeres posicions de les llistes de vendes estatals, escrit, interpretat produït per ell mateix i editat per la discogràfica Universal Music Spain.

L'àlbum consta de 16 temes i compta a més amb les quatre col·laboracions de Love Of Lesbian, Carlos Sadness, Amaia Romero i Pavvla. El disc va ser el més venut la primera setmana de vendes a Espanya amb 11.000 còpies venudes en físic i 13.000 en streaming. L'àlbum va obtenir el disc d'or tan sols una setmana després del llançament.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 02 May 2019 - 16:37:35 in Varios by Director