John Illsley de Dire Straits i la seva banda actuaran a la Sala Apolo de Barcelona

JOHN ILLSLEY DE DIRE STRAITS I LA SEVA BANDA ACTUARAN A ESPANYA AQUEST 2019
BARCELONA> SALA APOLO> 3 OCTUBRE

Entrades a la venda avui dimecres a les 16:00h a theproject.es

John Illsley, baixista de rock i membre fundador de Dire Straits, ha anunciat una gira de 12 dates per Espanya per a aquest proper mes d'octubre. John actuarà al costat d'un elenc de convidats molt especials, incloent al guitarrista Robbie McIntosh, antic membre del grup The Pretenders, també conegut pels seus treballs al costat de Paul McCartney I Tom Jones.

La resta de components de la banda també desprenen un talent imparable sobre l'escenari i compten amb una llarga trajectòria en la música, en haver treballat amb alguns dels més grans, com Robert Plant, Pete Townsend i Steve Harley, o altres com Nik Kershaw i Mark Owen de Take That.

Com a part fonamental de la banda i un dels membres fundadors (al costat dels germans guitarristes Mark i David Knopfler, i el baterista Pick Withers), Illsley sempre ha tingut un paper fonamental en el desenvolupament del so de Dire Straits.

Quan el grup es va dissoldre el 1995, els canvis en la banda van fer que Illsley i el cantant principal, Mark Knopfler, fossin els únics dos membres originals de la banda restants. Illsley va ser inclòs en el Saló de la Fama del Rock and Roll com membre de Dire Straits en 2018. Des que va començar la seva carrera musical l'any 77, Illsley ha anat recollint un èxit rere l'altre; ha venut més de 120 milions d'àlbums i ha estat guardonat amb diversos Grammy, incloent el premi Ivor Novello el 1988 per "L'excel·lent contribució a la música britànica".

L'espectacle comptaràamb tots els èxits coneguts de Dire Straits, com ara: Sultans of Swing, Money for Nothing, Walk of Life, Romeo and Juliet, Tunnel of Love, Private Investigations, Latest Trick, Calling Elvis, On Every Street, Telegraph Road i Brothers in Arms, a més d'altres temes de l'últim disc de John Illsley, "Long Shadows", llançat al maig de l'any passat.

En paraules del cantant: "Les noves cançons encaixen a la perfecció amb l'essència que sempre ha caracteritzat els clàssics de Dire Straits, temes que encara m'encanta tocar, i que sembla que a la gent li encanta escoltar".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 08 May 2019 - 23:23:54 in Varios by Director