Tot per Terrassa inicia la campanya amb aspiracions a governar

- Tot per Terrassa inicia la campanya amb aspiracions d'aconseguir l'alcaldia de Terrassa.
- En el discurs inaugural, Jordi Ballart demana joc net i "no caure en les provocacions i insults que rebrem". El cap de llista, reivindica que la llista de Tot per Terrassa és la que representa millor la diversitat de la ciutat.

Tot per Terrassa dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb aspiracions a guanyar i aconseguir l'alcaldia de la ciutat.


La festa organitzada per la formació municipal ha començat a les 9 de la nit amb l'actuació del grup Entre ceja y ceja. Posteriorment hi ha hagut l'actuació del faquir Vaxi Màgic. Tots dos han aixecat forts aplaudiments del públic.

A les 21:30 ha estat el moment del discurs del candidat que ha donat el tret de sortida a la campanya. Jordi Ballart ha destacat l'esforç de tirar endavant "un projecte fet des de Terrassa i per gent de Terrassa".

El cap de llista de la formació municipalista ha explicat que Terrassa ha de viure "una segona transformació després de la primera que va venir amb els Jocs Olímpics".

Una vegada més, Ballart ha destacat que Tot per Terrassa és l'únic partit que no rep instruccions de Madrid o Barcelona. Fins i tot ha fet broma amb el programa electoral i ha dit que "nosaltres no hem rebut el paquet de l'empresa de missatgeria de Madrid o Barcelona on hi ha la llista d'accions que des de fora volen que es facin a Terrassa".

També ha avançat que la campanya que farà Tot per Terrassa serà positiva, optimista i explicant propostes per a la ciutat. L'exalcalde ha demanat "no caure en les provocacions i insults que rebrem durant la campanya". Finalment, Jordi Ballart ha destacat que la seva candidatura és la que representa millor la diversitat de la ciutat.

A les 22:25 s'ha descobert un cartell de grans dimensions a la seu electoral del partit situat a la Plaça de la Font Trobada.

A les 00:00 hi ha hagut la tradicional enganxada de cartells que inicia oficialment una campanya electoral que s'allargarà fins el divendres 24. El dissabte 25 hi haurà la jornada de reflexió i el diumenge 26, els terrassencs i les terrassenques decidiran com ha de ser el nou consistori.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 10 May 2019 - 00:10:47 in Varios by Director