Del 17 al 19 de maig arriba la Festa Major de Sant Pere

路Del 17 al 19 de maig Sant Pere celebra la seva Festa Major amb m茅s d'una vintena d'activitats al carrer.

路Jocs tradicionals i tallers, m煤sica en viu, especactacles infantils, xocolatada, pedalada popular, teatre en angl猫s, fideu脿 popular i un concert de Gospel s贸n algunes de les propostes d'aquest any.

路La colla de Cultura Popular La Papallona de Sant Pere en lidera l'organitzaci贸 amb la complicitat i el suport de ve茂ns i comerciants del barri.

路El 16猫 Sant Pere Sona! reuneix als m铆tics Kansaths i a Mimetic Theory mentre que el Plats del M贸n arriba a la seva 3a. edici贸.

El barri de Sant Pere de Terrassa celebra la seva 42a. Festa Major, del 17 al 19 de maig. La Festa Major de Sant Pere 茅s considerada per a molts com una de les festes de barri m茅s populars, participatives i multitudin脿ries de la ciutat de Terrassa.

Per 7猫 any consecutiu el grup de Cultura Popular La Papallona de Sant Pere s'ocupa de la gesti贸 de la Festa Major despr茅s de la renuncia de l'Associaci贸 de Ve茂ns l'any 2012. L'agrupaci贸 compta amb el recolzament de diversos ve茂ns, entitats i comer莽os del barri que ajuden a complementar un programa divers i variat.


[b]16 anys de Sant Pere Sona! i 3a. edici贸 del Plats del M贸n[/b

Una desena de menjars t铆pics elaborats per persones de diverses nacionalitats establertes a Terrassa es podran degustar el dissabte al migdia. Es tracta del Plats del M贸n, un acte amb tres anys d'experi猫ncia inspirat en les Sopes del M贸n, que organitza l'Associaci贸 de Ve茂ns del barri de Torre-sana el mes d'octubre.

Una altra de les cites habituals d'aquesta festa major 茅s el Sant Pere Sona! que arriba a la seva setzena edici贸 i que aplegar脿 als m铆tics Kansaths, que es reuniran per primera vegada despr茅s de m茅s de 10 anys d'inactivitat, i els Mimetic Theory. El concert ser脿 divendres a partir de dos quarts d'onze de la nit.

La resta d'actes es completen amb la tirada de bitlles catalanes, un espectacle d'animaci贸 infantil a c脿rrec de Jepa i Nas, pallassos, xocolatada, tallers, bombolles de sab贸, conta-contes, pedalada popular i acrob脿cies en bicicleta, simult脿nia d'escacs, teatre en angl猫s, ballada de country, fideu脿 popular, cercavila, ball de nit i un concert de Gospel Soul que clour脿 els tres dies de Festa Major.

La intenci贸 dels organitzadors 茅s anar alternant els diversos tipus d'actes, de forma que cada any la Festa Major sigui el m脿xim de diferent a l'anterior.

La Festa Major de Sant Pere compta amb un pressupost aproximat d'uns 8.000鈧 tot i que aquesta xifra pot oscil鈥ar en funci贸 del nombre d'aportacions que fan els comer莽os.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Monday 13 May 2019 - 08:28:08 in Varios by Director