Noticias: L´assemblea del PSC Terrassa recolza Alfredo Vega per unanimitat com a nou alcalde
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Wednesday 08 November 2017 - 17:30:56

TAMBÉ DEMANA LA LLIBERTAT PELS EMPRESONATS I LA DESTITUCIÓ DEL FISCAL MAZA.

La militància socialista de Terrassa ha recolzat per unanimitat a Alfredo Vega com a candidat del PSC al ple d’investidura on s’escollirà nou alcalde de Terrassa, després de la renuncia de Jordi Ballart. El llarg centenar de militants presents a l’assemblea van aprovar la proposta i van mostrar el suport al també Primer Secretari de l’agrupació.
Vega es va dirigir a l’Assemblea amb optimisme de cara a la nova etapa que comença a Terrassa, i amb el convenciment que el PSC ha de seguir liderant el govern de la ciutat, tal com va expressar la voluntat popular a les eleccions municipals el maig del 2015.
L’agrupació, conscient de la delicada situació social i política del moment vol transmetre un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, i vol fer-ho a través del lideratge d’Alfredo Vega.
Per la seva banda, el Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, va intervenir per mostrar tot el suport de la Comissió Executiva del partit en general, i del Primer Secretari, Miquel Iceta, en particular, a l’agrupació de Terrassa i a Alfredo Vega.
A més a més, l’Assemblea va aprovar elevar al Consell de Federació del PSC Vallès Oest la proposta per la qual els membres de l’agrupació de Terrassa Lucio Villasol, Isabel Sierra, i Manolo Giménez formin part de la llista electoral del partit a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre.
Finalment, l’agrupació va aprovar una resolució demanant la llibertat de l’exvicepresident del Govern i dels set exconsellers que es troben en presó preventiva, amb especial solidaritat amb l’exregidor terrassenc Josep Rull, així com la dimissió del Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.5289 )