Noticias: Xavier Matilla, candidat a l'alcaldia de TeC
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Friday 12 October 2018 - 16:57:55

El Plenari de Terrassa en Comú va acordar ahir, dijous 11 d'octubre, per unanimitat que l'actual portaveu del Grup municipal Xavier Matilla sigui el candidat de TeC a l'alcaldia a les eleccions municipals de maig de 2019. Altrament el Plenari li ha fet confiança perquè s'encarregui de configurar l'equip que hi haurà de concórrer a les eleccions primàries que se celebraran previsiblement al mes de febrer de 2019.

Davant el plenari Matilla ha agraït la confiança atorgada que interpreta com un reconeixement al bon treball realitzat durant aquest mandat tant per ell com pel conjunt del grup municipal de TeC. I ha afegit: "després de 4 anys a l'Ajuntament,Terrassa en Comú ha demostrat que està en disposició de guanyar les eleccions i liderar un nou projecte polític per a Terrassa. Després de 40 anys de governs del PSC, aquest últim any hem presenciat la seva decadència i fins i tot la seva implosió. Terrassa que ha estat històricament i que és una ciutat progressista, necessita un nou projecte polític, que respongui a les necessitats i els reptes que té actualment la ciutat. Un projecte que estigui liderat per gent amb les idees necessàries i la força per tirar-lo endavant.
Per aquest motiu assumeixo el repte amb il·lusió, i amb el compromís de configurar un equip que representi el que és Terrassa avui dia i que estigui a l'alçada del que la ciutat necessita."

El Plenari de Terrassa en Comú és l'espai de presa de decisions estratègiques de l'organització del que formen part totes persones que treballen de forma activa tant a les comissions tècniques com els eixos de TeC.
Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.5849 )