Noticias: Els Amics de les Arts tanquen gira,anuncien tour a l´abril del 2019 i nou disc al 2020
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Tuesday 27 November 2018 - 16:19:27

El trio format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué anuncia una gira de concerts a l’estranger i la preparació del seu nou disc previst pel 2020

Els Amics de les Arts van tancar gira divendres 23 de noviembre i estaran més d'un any sense tocar a Catalunya per preparar nou disc. En el seu últim concert al Palau de la Música Catalana, el grup va oferir un concert excepcional i inèdit al costat d’una orquestra simfònica formada per 44 músics provinents del Conservatori del Liceu, l’ESMUC i altres escoles de prestigi del país. També va comptar amb la col·laboració del Cor de noies de l’Orfeó Català. Durant dues hores, la banda va oferir un repertori especial on van brillar els seus grans èxits però també les seves cançons més emotives.

El concert, en el marc del 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, va ser enregistrat per TV3 i properament s'emetrà per la televisió pública.

El públic assistent, que havia exhaurit les entrades ràpidament mesos enrere, va aclamar l’actuació del grup des del primer minut.

El trio format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué iniciarà a l'abril de 2019 una gira de concerts a l’estranger (París, Brussel.les, Luxemburg i Londres, entre d'altres ciutats a confirmar) i començarà a treballar en el seu proper disc, que té prevista la seva sortida l’any 2020.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.5921 )