Noticias: Victòria històrica a Terrassa
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Tuesday 28 May 2019 - 10:05:09

Diumenge Terrassa va viure una jornada històrica, tant per la mobilització ciutadana com pels resultats. Més de 95.000 terrassencs i terrassenques van exercir el seu dret a vot i van decidir que Terrassa ha de canviar.

Des de Tot per Terrassa només en queda qualificar la jornada d'històrica pel canvi de rumb que ha votat massivament la ciutadania. Quasi un 30% dels vots i gairebé 28.000 persones van donar-nos suport.

A més, la victòria a les diferents meses electorals s'ha donat a tota la ciutat, fet que demostra que Tot per Terrassa és un projecte transversal, de ciutat i que té les portes obertes a tothom. També hem vist clar que la ciutat ha entès el projecte, se l'ha fet seu i per això li ha donat un suport massiu.

Volem agraïr la feina de totes les persones que s'han mobilitzat pel projecte de Tot per Terrassa durant mesos i que han fet possible una victòria històrica a la ciutat i que ha iniciat el camí per fer una política diferent, inclusiva, propera i pensant només en Terrassa.

Davant els resultats de diumenge, Tot per Terrassa anuncia que avui inicia les converses amb la resta de formacions polítiques.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6296 )