Noticias: James Rhodes debutarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 2020
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 30 May 2019 - 12:31:33

Avui surten a la venda les entrades pel concert que oferirà el músic anglès assimilant a la seva faceta de pianista la de gran divulgador en un format que persegueix que el públic connecti amb la música clàssica.

Entrades a theproject.es


Avui surten a la venda les entrades del concert que el pianista i escriptor James Rhodes oferirà el proper 9 de febrer de 2020 a Barcelona, al que serà el seu debut al Gran Teatre del Liceu després d'haver penjat el cartell de sold-out dos cops al Palau de la Música Catalana.

Rhodes converteix el concert clàssic tradicional en una autèntica experiència inclusiva. El músic anglès, feliçment establert a Espanya, comparteix en els seus concerts el seu amor i passió per la música, i aconsegueix que cada un dels membres del públic assistent es connecti amb ell i amb els grans compositors que presenta i interpreta. Rhodes és, a més, un magnífic i singular comunicador que amb una barreja única d'enginy i sentit de l'humor comparteix coneixements fascinants i aconsegueix que els temes seriosos, com la música clàssica, esdevinguin accessibles a tothom.

"En els meus concerts parlo de les peces que interpreto, conte per què les he triat, quina importància tenen per a mi i en quin context es van compondre.". Així explica James Rhodes com són els seus recitals en el pròleg del seu llibre “Instrumental. Memorias de música, medicina y locura" (13a edició, més de 100.000 exemplars venuts), amb el qual ha obtingut un enorme i inesperat èxit a tot el món.

Amb l'afany de sacsejar la pols que sembla que de vegades envolta a aquest gènere musical, Rhodes ofereix una mirada renovada i un format de concert totalment revolucionari en el context de la música clàssica. L'artista britànic ha encunyat un tipus de recital propi i personal, on, a més de tocar, contextualitza les obres que interpreta i explica sobre l'escenari la història i apunts biogràfics dels compositors. Amb aquests singulars concerts James Rhodes s'ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica al món, gràcies a les seves gires i concerts en tot tipus de festivals i sales, així com diversos documentals sobre la seva figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques i espanyoles.

Carismàtic i molt talentós, James Rhodes creu absolutament en el poder de la música clàssica: "M'agradaria en aquest concert convidar l'espectador a escapar del món cada vegada més boig en el qual vivim i recarregar una mica les piles".

Aclamat per la crítica per haver desenvolupat un estil propi, Rhodes aporta un toc molt personal a cadascuna de les seves actuacions que mostren l'experiència de la música en primera persona, desfent l'halo de solemnitat que envolta a la música clàssica per acostar-la al gran públic.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6302 )