Noticias: Javier González: "Ciutadans Terrassa no donarà suport a cap alcalde que es recolzi en ERC"
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Friday 07 June 2019 - 09:45:29

El portaveu de Cs recorda que aquesta formació "ha manifestat en campanya que no existeixen diferències entre fer ciutat i fer República"

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha assegurat que la seva formació "no donarà suport a cap alcalde que es recolzi en ERC, un partit separatista que ha manifestat en campanya que no existeixen diferències entre fer ciutat i fer República". González ha manifestat que "el Grup Municipal adoptarà les seves conclusions i el seu posicionament definitiu sobre la constitució del futur Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb la directiva de l'Agrupació local".

Javier González ha advertit que "s'albira un programa de govern que posa l'accent en municipalitzar la vida dels ciutadans", la qual cosa en la seva opinió "comportarà una pujada d'impostos". El portaveu de Cs ha afegit que també "es menysprea la col·laboració público-privada", una opció que "va en contra d'una política d'activació de l'economia realment efectiva".

Finalment, González ha insistit que des de la formació taronja local "continuarem treballant perquè els veïns de Terrassa tinguin sempre una opció liberal i progressista, centrada en els problemes dels ciutadans, i no en propostes que van en contra de l'interès general o a favor de la construcció de repúbliques imaginàries".


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6312 )