Noticias: Ciutadans presentarà a Javier González com a candidat a l'alcaldia de Terrassa
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 13 June 2019 - 22:07:57

El portaveu explica que d'aquesta forma Cs mostra el seu "rebuig a un futur govern llastrat pel populisme i el nacionalisme"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha anunciat que es presentarà com a candidat a l'alcaldia en el ple de constitució del nou consistori. González ha explicat que "davant el previsible acord de Tot per Terrassa i ERC" per a governar la ciutat, és l'única manera de manifestar "el nostre rebuig a un futur govern llastrat pel populisme i el nacionalisme".

Javier González ha insistit que "aquest govern no dubtarà a apujar els impostos i incomplir promeses electorals". A més, el portaveu municipal ha augurat que "girarà l'esquena a la majoria de ciutadans de Terrassa, que no són independentistes, i serà generós amb els quals van donar un cop a la democràcia en 2017". En aquest sentit, González ha assenyalat que "Jordi Ballart (Tot per Terrassa) i Isaac Albert (ERC) són dos vells coneguts en política" que "no dubtaran a col·locar propaganda independentista en dependències públiques, a negar-se a obeir resolucions judicials o a humiliar la presència del bust del Rei en el saló de plens".

El responsable municipal de Cs ha afegit que "desgraciadament el temps ens donarà la raó", com quan vam criticar les decisions de Ballart mentre va ocupar l'alcaldia, confirmades després per l'actual alcalde socialista, Alfredo Vega. González ha recordat temes com el "deficient funcionament del servei de neteja municipal, la falta de planificació urbanística o la possibilitat que la municipalització de l'aigua surti molt cara als terrassencs". Ballart "mai ha tingut la valentia de rendir comptes per la seva responsabilitat en aquestes qüestions".

Finalment, el portaveu municipal de Cs ha avançat que malgrat el "personalisme de Ballart, més mediàtic que responsable", al llarg de la legislatura "ens podrem posar d'acord quan les propostes per a la ciutat siguin serioses i per a tots; però per a gimcanes, photocall i truites que no comptin amb nosaltres".Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6325 )