Noticias: Tot per Terrassa presenta la seva estructura interna
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Friday 27 September 2019 - 09:06:06

Dimarts, el partit liderat per Jordi Ballart, va explicar com s'organitzarà internament a partir d'ara. Ho va fer en una assemblea pública i oberta al Casal Cívic Terrassa a La Maurina.

Tot per Terrassa tindrà un Comitè Executiu permanent que serà l'encarregat del dia a dia de la formació política. Els màxims responsables seran el president, Jordi Ballart, la vicepresidenta, Maruja Rambla, el secretari general, Noel Duque, i el tresorer, Xavier Cardona.

A més, aquest Comitè Executiu permanent comptarà amb 7 secretariats formats per diferents equips de persones que es distribueixen en aquestes àrees:

Política Municipal.
Política Supramunicipal.
Coneixement.
Comunicació i Imatge.
Territori, Mobilització, Militància i Voluntariat.
Actes i Logística.
Missatge i Relat.

Tot per Terrassa també ha creat un Comitè Executiu on tindran presència tot un seguit d’especialistes en diferents matèries com Igualtat, Gent Gran, Seguretat Ciutadana, Benestar Animal, Salut, Ciutat Universitària… A més, també hi haurà representació dels 7 districtes de la ciutat.

A banda, hi haurà dos òrgans que controlaran l’activitat del partit com el Comitè de Garanties Estatutàries i la Comissió de Control Financer.

Després de presentar l’estructura en una assemblea oberta a la ciutadania, també es va fer balanç dels 100 dies de govern i es van recollir les peticions que va fer la ciutadania respecte a temes com l’incivisme o la mobilitat.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6396 )