Noticias: La Cursa de les Ciutats organitza un entrenament gratuït dirigit per l’Anna Cos i el Jim
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Tuesday 15 October 2019 - 12:22:50

Com a l’edició passada, la Cursa de les Ciutats oferirà un entremetent gratuït per totes aquelles persones que vulguin participar-hi.

La cursa - caminada 100% solidària Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees, que es farà el 27 d’octubre, ha preparat un entrenament gratuït amb els padrins d’enguany, l’Anna Cos i el Bartolomé Serrano (Jim) per a totes aquelles persones que vulguin conèixer el circuit.

L’entrenament serà el proper dijous 17 d’octubre a les 19.00. El circuit serà el mateix que el de la cursa, sortida i arribada a la Plaça Nova, sent una bona oportunitat per conèixer el recorregut de primera mà, ja que és apte per tots els públics.

Aquelles persones que hi participin tindran avituallament sòlid i líquid, a més d’un petit obsequi per participar, que es donaran al finalitzar l’acte. A més, si han de venir en cotxe tindran un preu especial al pàrquing del Vapor Gran de 2€/2 hores.

Tots aquelles persones que vulguin participar en aquest entrenament gratuït s’han d’inscriure al correu chelo@asociacioncancerdepancreas.org

La Cursa de les Ciutats és 100% solidària, els 10 € dels adults i els 5 € dels infants que proporcionen les inscripcions aniran a parar a projectes d’investigació sobre el càncer de pàncrees.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6426 )