Noticias: Leiva es suma al cartell del 58 Festival de la Porta Ferrada 2020
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Tuesday 17 December 2019 - 21:50:45

Des que va començar la seva carrera en solitari, Leiva s'ha consolidat com un valor indispensable en el panorama del rock en espanyol. Després d'aquest reconeixement públic i professional, que s'ha guanyat pas a pas, s'amaguen molts anys de fe cega i treball constant, espurna compositiva, passió per la música, i una màgia que només posseeixen els grans.

Leiva debutarà aquest estiu al Festival de la Porta Ferrada per presentar Nuclear (2019), el seu quart àlbum en solitari, el 10 d'agost a l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. Un disc que arriba a la certificació de DISC d'OR en poc més d'un mes, i que ha estat dues setmanes consecutives #1 de la llista de vendes, a més de Disc de Platí a Cançons amb el seu primer single No Te Preocupes Por Mí, #Tendencia a YouTube amb tots els seus Vídeo Lyrics i el seu videoclip, i que roman des del seu llançament en el top dels àlbums amb més streaming al nostre país.

Entrades a la venda A PARTIR DE DEMÀ A LES 12H a www.portaferrada.catEsta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6550 )