Noticias: Denunciades 167 persones per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma durant el cap de setmana
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Monday 23 March 2020 - 19:46:23

La Policia Municipal treballa per garantir el compliment de les mesures adoptades amb l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma pel COVID-19

La Policia Municipal ha denunciat a 167 persones per incompliment del Reial Decret d’Estat d’Alarma en les diverses actuacions desenvolupades arreu de la ciutat al llarg del cap de setmana.

Fins a 131 d’aquestes persones denunciades ho van ser per trobar-se al carrer sense cap justificació o motiu vàlid, anar en parella a comprar, passejar, estar-se als bancs públics o circular en patinet o bicicleta.

Un total de deu persones van ser denunciades per estar al carrer, sense respectar les mesures de seguretat del Decret d’Estat d’Alarma, xerrant i en grups, o amb l’excusa de passejar el gos.

Una altra persona va ser denunciada quan es trobava al carrer, cridant, per no respectar l’Estat d’Alarma. També se li van obrin diligències per falta de respecte i desobediència greu a l’autoritat.

A cinc de les persones denunciades a la via pública per incompliment de les mesures decretades a l’Estat d’Alarma, la Policia Municipal també els va obrir diligències policials per tinença de substàncies estupefaents, com haixix i marihuana.

Conductors i acompanyants

Agents de la Policia Municipal van denunciar dos conductors per circular sense cap justificació vàlida, un d’ells conduint una caravana. Una altra patrulla va localitzar un vehicle amb tres persones acompanyant al conductor, que van intentar fugir corrent en adonar-se de la presència policial, tot i que els agents els van localitzar i els van denunciar per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma.

D’altra banda, també van ser denunciades dues persones que viatjaven com a acompanyants del conductor del vehicle, quedant aquest com identificat. Cinc persones més van ser denunciades per trobar-se a l’interior d’un vehicle estacionat, i altres dues persones més per viatjar juntes en un vehicle sense poder justificar un motiu vàlid, incomplint així l’Estat d’Alarma. Altres tres persones van ser igualment denunciades per viatjar juntes en un vehicle, dues de les quals eren reincidents, quedant també denunciades per aquesta reincidència.

Nou actuacions en establiments


Al llarg d’aquest cap de setmana també s’ha actuat en establiments. En una de les actuacions, la Policia Municipal va rebre un avís que informava que algú havia trencat la cinta policial d’un auto rentat de vehicles. Una dotació va acudir al lloc dels fets i va informar que va trobar a una persona realitzant tasques de manteniment a l’interior, a la que va identificar. Quan va marxar, la dotació va tornar a col·locar la cinta policial.
Un ciutadà va informar que un restaurant podia estar obert. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc i va informar que l’establiment estava tancat i el propietari estava venent entrepans al carrer, sent identificat.

Un altre avís va informar la Policia Municipal que semblava haver-hi activitat en una cafeteria. La dotació policial que va acudir al lloc va trobar a una persona que comprava el pa a l’interior. Es va informar el propietari de les mesures del Decret d’Alarma i va quedar identificat.

Diverses patrulles de la Policia Municipal van localitzar cinc establiments oberts i van informar els responsables que havien de tancar, en compliment del Decret d’Estat d’Alarma, quedant identificats els propietaris.

Finalment, la Policia Municipal va rebre informació que hi havia un bar exercint l’activitat amb la persiana tancada. Una patrulla va acudir al lloc i va denunciar al propietari.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6709 )