Noticias: El alcalde de Terrassa dicta un bando dirigido a los niños, con recomendaciones para el confinamiento
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 02 April 2020 - 16:25:16

La Policía Municipal hará actos de agradecimiento a la ciudadanía cada tarde, a todos los distritos y en función de la disponibilidad del servicio

En la reunió telemàtica del Comitè d'Emergència Municipal d'avui, el Govern municipal ha acordat les següents mesures:

1.- L'alcalde de Terrassa dicta un Ban adreçat a les nenes i els nens

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dictat avui un Ban oficial, adreçat a totes les nenes i tots els nens de la ciutat, amb un conjunt de recomanacions per fer més passable aquesta etapa de confinament. (trobareu el ban en arxiu adjunt)

2.- La Policia Municipal realitzarà actes d'agraïment a la ciutadania cada tarda, a les 20h, a tots els districtes de la ciutat, en funció de la disponibilitat del servei

El Govern municipal ha acordat autoritzar que la Policia Municipal realitzi actes d'agraïment a la ciutadania cada tarda, a les 20h, a tots els barris de la ciutat i sempre en funció de la disponibilitat del servei. L'objectiu d'aquests actes és mostrar agraïment als terrassencs i terrassenques, a les persones que treballen per lluitar contra el coronavirus i a totes les persones que tenen ara restringida la seva mobilitat.

3.- El telèfon gratuït 010 donarà servei els diumenges a la tarda

El Govern municipal ha valorat la necessitat de què el telèfon gratuït 010 torni a donar servei i informació els diumenges a la tarda. D'aquesta manera, es corregeix una mesura adoptada la setmana passada. Així, en cap de setmana l'horari del 010 passa a ser de 10 a 14h i de 16 a 19h.

Com a criteri general, els horaris del servei es podran ampliar o reduir en funció de la demanda o de la situació en cada moment.

4.- Funerària de Terrassa ofereix a les famílies la possibilitat de realitzar vetlles i comiats quan acabi aquest període

Funerària de Terrassa es posa a disposició de les famílies que en l'actual situació no poden fer vetlles ni comiat, per tal d'oferir-los la possibilitat de fer-ho, si ho desitgen, una vegada finalitzi aquest període.

Per altra banda, Funerària de Terrassa posa també a disposició de les famílies el seu servei d'acompanyament en el dol, que actualment es realitza de forma telemàtica.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6737 )