Noticias: Mishima s'incorpora al cartell de Girona Music Festival
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Monday 13 July 2020 - 11:19:17

David Bisbal · Miki Nuñez · Antonio José · Mishima · Pastora Soler · Paco Candela · Manel · Comandante Lara · Carlos Latre · Mag Lari · Pot Petit · Toni Moog

Girona Music Festival anuncia la incorporació de Mishima al cartell de la seva primera edició. Serà el 21 d'agost quan el grup del pop català amb influencies de cançons d'autor trepitjaarà aquest escenari oferint el millor dels seus repertoris.

Les entrades per aquest concert estaran disponibles a partir de demà 14 de juliol a les 12h a través de www.gironamusicfestival.com. Les entrades per a la resta de concerts ja es poden adquirir a través del mateix canal. El preu de les mateixes oscil·la entre els 10 € i els 90 € segons l'esdeveniment (despeses de distribució no inclosos).

Girona Music Festival, se celebrarà en un entorn idíl·lic a l'aire lliure del 19 al 30 d'agost al parc dels Ribes del Ter, Girona. Tindrà un aforament de 800 espectadors i alguna de les seves jornades comptarà amb 2 passes al dia.

Manel i Pastora Soler havien estat les darreres incorporacions al cartell d'aquesta primera edició. Manel, que acaba de reprendre les seves actuacions després dels mesos de confinament, presentarà el seu gira 'Per la Bona Gent' conseqüència del seu cinquè treball discogràfic. Pastora Soler, una de les millors veus del nostre país, actuarà en aquest escenari, presentant la seva gira 'Sentir' on oferirà, a més dels seus coneguts èxits, els temes corresponents a aquest, el seu dotzè disc. Girona Music Festival també comptarà amb les actuacions de Paco Candela, que acaba d'editar el seu nou disc 'Alma de Pura Raza', o el de Miki Nuñez, amb el qual gaudirem de la frescor que irradien ell i els temes del seu primer àlbum, 'Amuza', que va debutar en gran posicionant-se en el número 1 de vendes a Espanya després de la seva publicació. David Bisbal, és un dels grans artites que també formarà part d'aquest gran esdeveniment, amb el seu nou espectacle, 'Íntimo 2020', adaptat en un temps rècord a aforaments més limitats, en els que d'una banda la seguretat i, per un altre, la intimitat amb el públic, prevaldran sobretot la resta. David Bisbal adaptarà les cançons d'un repertori únic per a mostrar-se encara més personal i pròxim davant els seus fans, creant en cada concert d'aquesta gira un ambient exclusiu, emotiu, original. Antonio José, és un altre dels grans confirmats a aquesta extraordinària cita. Aquest artista que en a penes 5 anys de carrera ha aconseguit unes xifres de vertigen - més de 200 dates de gira, més de 600 mil espectadors li han vist en directe, 7 discos de Platí i 5 d'Or - presentarà el seu últim àlbum, 'Antídot', un disc molt internacional que compta amb tot el necessari per a ser un directe inoblidable i no defraudar a ningú.

D'altra banda, un aspecte tan necessari com l'humor, en aquests temps que corren, també estarà molt present en aquest festival que comptarà amb els shows de destacats monologuistes com Carlos Latre, Comandant Lara o Toni Moog.

Tampoc faltaran divertides propostes per a gaudir en família com les actuacions del Mag Lari i Pot Petit.

A més de la zona d'espectacle, Girona Music Festival comptarà amb una zona de Market on podràs trobar diferents llocs de roba i complements a més d'ofertes per a menjar i beure. Aquest espai estarà obert a partir de les 16h i estarà situat en zona d'ombra.
Cartell Girona Music Festival:

19 agost 22:00 h - Paco Candela
20 agost 22:00 h - Comandante Lara
21 agost 22:00 h - Mishima
22 agost 22:00 h - David Bisbal
23 agost 22:00 h - Miki Nuñez
24 agost 22:00 h - Antonio José
25 agost 22:00 h - Manel
26 agost 22:00 h - Pastora Soler
27 agost 22:00 h - Carlos Latre
28 agost, 2 pases 19:00 h i 22:00h - Mag Lari
30 agost 19:00 h - Pot Petit
30 agost - 22:00 h Toni Moog


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.6989 )