Noticias: Javier González (Cs): "Ballart lliura el control dels diners de la ciutat a ERC"
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 05 November 2020 - 15:12:45

El portaveu de Ciutadans en Terrassa assegura que els canvis en el cartipàs municipal constaten que "promocionar la República" serà "més prioritari que empènyer a Terrassa a sortir de la crisi"

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha assegurat que els recents canvis de govern realitzats per l'alcalde, Jordi Ballart (Tot per Terrassa), constaten que "Ballart no té equip de govern ni partit, sinó un club de fans en xarxes". En opinió de González, "el temps dirà si el nou cartipàs és o no beneficiós per a la ciutat", encara que "Ballart ha lliurat el control dels diners de la ciutat a ERC", la qual cosa posa de manifest que "les prioritats del govern seran promocionar la República unilateral d'ERC en lloc d'empènyer a Terrassa a sortir de la crisi actual". L'alcalde ha col·locat al seu soci de govern d'ERC, Isaac Albert com a tinent d'alcalde de Serveis Generals, substituint a Núria Marín, que passarà a ser tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat.


Javier González ha afirmat que el nomenament d'Albert "no és una sorpresa" per al Grup Municipal de Ciutadans. Al contrari, confirma que "Isaac Albert s'ha fet valer després dels escàndols del passat estiu amb el malmès Pacte de Ciutat i l'extraviament de multes, i les faltes de respecte cap a membres de l'oposició de Lluïsa Melgares i Noel Duque". Quant a la responsabilitat dels republicans en les arques municipals, el portaveu de Cs ha mostrat la seva "preocupació amb l'experiència del que ha succeït en la Generalitat amb les subvencions públiques a entitats afins en detriment de la salut o l'educació, per exemple".

Finalment, González ha afegit que "Ballart sap que no es pot viure només des de facebook i que necessita a algú que governi la ciutat", per això "no li dol traspassar poders a un partit independentista". D'aquesta manera, segons el portaveu local de Cs, "l'alcalde guanya temps per a reforçar la seva campanya electoral permanent, que és el que realment sap fer".


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.7145 )