Noticias: Les xarxes socials i el vot per correu protagonitzaran la campanya del PSC
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 28 January 2021 - 19:24:43

Els socialistes han presentat la campanya electoral que s’inicia aquesta nit


El PSC ha presentat la campanya electoral que els socialistes han organitzat a Terrassa per a les Eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer. El Primer Secretari del PSC local, Alfredo Vega; i el Secretari d’Organització i Acció Electoral, Javi García, han estat els encarregats d’explicar les principals línies de la campanya electoral que duran a terme a Terrassa.

La situació sanitària marcarà la campanya, i per aquest motiu el PSC no organitzarà cap acte presencial a la ciutat. Els socialistes només mobilitzaran a la seva militància per repartir octavetes per les bústies dels domicilis, i per exercir d’apoderats/des al col·legis durant la jornada electoral. La resta d’actes seran on-line a través del canal de YouTube del partit.

Alfredo Vega ha afirmat que «comencem la campanya amb optimisme, amb expectatives de guanyar les eleccions i encapçalar el proper govern de la Generalitat per superar aquesta etapa de crisi». Segons Vega: «Catalunya mereix un govern estable i sensat. Un govern que posi per davant de tot el benestar de les persones».

Per al líder dels socialistes egarencs, «volem ser decisius per tancar aquesta etapa de crisi i per liderar un govern de diàleg, un govern centrat en la reconstrucció i el problemes del país, dels treballadors i treballadores, de les empreses, dels autònoms, de totes i tots els que cada dia lluiten per sortir endavant».

Javi García ha explicat que «no volem que ningú es quedi a casa sense votar per por al coronavirus, així que estem realitzant una potent campanya d’informació del vot per correu». El PSC ha fet arribar a més de 60.000 llars de la ciutat una infografia amb les instruccions per demanar el vot per correu, que finalitza el dia 5 de febrer.

García també ha anunciat que des de demà obren l’Oficina de la Candidata: «Qualsevol persona que vulgui, mitjançant cita prèvia, podrà demanar hora amb la nostra candidata al Parlament, l’Eva Candela, per poder parlar amb ella, traslladar-li les seves inquietuds i obtenir informació sobre el programa dels socialistes». La petició s’haurà de fer al telèfon de l’agrupació o a través de les xarxes socials del partit.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.7326 )