Noticias: El festival de Pineda de Mar celebra el seu desè aniversari amb 14.000 espectadors i un 92% d’ocupació
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Monday 16 August 2021 - 13:56:35

ARTS d’Estiu, el festival de referència de la costa de Barcelona, va acomiadar el passat dissabte la seva edició número 10 amb un concert de Sopa de Cabra amb l’aforament complet. Aquesta ha estat la tònica general d’un cicle que va donar el tret de sortida el 3 d’agost, amb el retorn als escenaris d’Estopa i les entrades exhaurides feia setmanes.

Amb una programació exquisida concentrada en poc més de 10 dies, l'Espai Marítim (escenari principal des festival, ubicat en un nou recinte privilegiat a la platja de Pineda) ha vist passar noms com God Save The Queen, Ara Malikian, Amaral, Sergio Dalma, Miguel Poveda i Stay Homas, amb un total d’11 actuacions i 8 sold-outs al palmarès d’enguany. En total, ARTS d’estiu ha acollit 14.000 espectadors i ha presentat una ocupació mitja del 92%, unes xifres realment engrescadores tenint en compte els temps tan complicats que ens ha tocat viure, especialment per la cultura i la música en directe. També convé destacar l’excel·lent acolllida del Village ARTS d'Estiu, un dels més amplis de Catalunya, amb entrada exclusiva, programació musical, foodtrucks, market i altres serveis.

Ara, l’equip d’ARTS d’Estiu ja treballa pensant en la pròxima edició, amb molta il·lusió per tornar a omplir de bones vibracions i música en viu les nits estivals a la costa de Barcelona.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.7681 )