Noticias: Joan Vázquez actuarà amb The Feeling Good Swing Trio aquest divendres, 14 de gener
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Tuesday 11 January 2022 - 11:37:47

JOAN VÁZQUEZ presenta el seu concert de swing Feeling Good a la NOVA JAZZ CAVA de TERRASSA

Aaquest proper divendres, 14 de juliol, a les 22:00 hores, Joan Vázquez & The Feeling Good Swing Trio actuaran a la Nova Jazz Cava de Terrassa per presentar en directe el seu àlbum FEELING GOOD.

Joan Vázquez és un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva música i el seu bon humor. A FEELING GOOD, interpreta amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat del jazz més vintage -èxits d’autors com Cole Porter, Irving Berlin, Walter Donaldson o Jerome Kern que artistes com Frank Sinatra, Dean Martin i Bing Crosby van popularitzar- i li incorpora algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes.

El concert es presenta amb un repertori variat on es barregen temes mítics en el seu anglès original (Fly me to the moon, Cheek to Cheek, Smoke Gets in Your Eyes, The Way You Look Tonight, Feeling Good, Too Darn Hot, Moon River, In the Wee Small Hours of the Morning, Make Someone Happy, Lady is a tramp, Can’t take my eyes off you, Nature boy...), versions en català de clàssics (Em Posen Molt els Teus Ulls-I Get a Kick Out of You, A celebrar-ho-Making Whopee) i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Don’t stop the music de Rihanna, The Blower's Daughter de Damien Rice o el Creep de Radiohead.

La idea de ser un crooner fa temps que es cou al cap de Joan Vázquez: els sons i els ritmes del “Rat Pack” sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat. I és aquest ambient de clubs nocturns, pianos de cua, copes de còctel, vellut i gratacels el que l’artista ha volgut evocar amb els temes de FEELING GOOD.

Les entrades del concert a la Nova Jazz Cava, organitzat per Fem Sala i el Club Jazz-Terrassa d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, estan disponibles aquí: www.jazzterrassa.org/ca/node/43721

A l’actuació, Joan Vázquez estarà acompanyat a l’escenari pels músics Dani Campos (piano), Oriol Roca (contrabaix) i David Gimeno (bateria). A més, en aquesta ocasió, també comptarà amb la participació de la cantant Marian Barahona com a artista convidada.20 anys d’èxits en musicals

Joan Vázquez ha actuat com actor i cantant en aclamats musicals a Barcelona i Madrid, entre els que destaquen els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia!. Altres crèdits de teatre de gran format i musicals inclouen Els Nois d'Història, Bagdad Cafè, My Fair Lady i Rent.

Amb el seu show a veu i piano Something's Coming: un tribut a Sondheim, Joan es va convertir en el primer artista de teatre musical del país en actuar en llegendaris cabarets de Broadway i el West End, com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de New York City; una fita que va repetir posteriorment amb el musical Paquito Forever (Premi Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical).

Més recentment, Joan Vázquez ha estat molt aplaudit pels espectacles Ciutat de Gespa i 20 anys no són na’, i pel seu paper como a Ocaña al musical Ocaña, Reina de Las Ramblas, pel qual ha estat guardonat com a Millor Actor de Musical en els Premis de la Crítica 2019 i els Premis Teatre Barcelona 2020.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.7901 )