Noticias: Banco Mediolanum Festival Mil·lenni afegeix nous artistes al cartell de la seva 24a edició
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Friday 29 July 2022 - 14:28:59

-Fito & Fitipaldis, Amaia, Jon Spencer and the HITmakers, Funambulista, Salvador Sobral i Hija de la Luna (Homenatge a Mecano), entre les noves confirmacions del festival.

-Les entrades ja estan a la venda a la web oficial del Banco Mediolanum Festival Mil·leni des d'aquest divendres 29 de juliol a les 12.00h.


El Banco Mediolanum Festival Mil·lenni ha anunciat aquest divendres 29 de juliol nous artistes per al cartell de la seva 24a edició. Entre les 7 propostes que conformen aquest nou avenç, apareixen grans i esperats artistes nacionals i internacionals com Hija de la Luna - Homenatge a Mecano (11 d'octubre de 2022 al Teatre Coliseum), Jon Spencer and the HITmakers (10 de novembre de 2022 a la Sala Bikini), Amaia (21 de gener de 2023 a la Sala Razzmatazz), Funambulista (2 de febrer de 2023 a la Sala Apolo), Fito & Fitipaldis (2 i 3 de febrer de 2023 al Palau de la Música), Salvador Sobral (dijous 23 de març de 2023 al Palau de la Música) i una novetat: a Los Hermanos Cubero (12 d'octubre) s'hi afegeix Pep el Botifarra.

Nous artistes que s'afegeixen als ja confirmats: Federico Albanese (13 d'octubre), Álvaro Soler (14 d'octubre), Macy Gray (15 d'octubre), Muchachito Bombo Infierno (29 d'octubre), Ólafur Arnalds (10 de desembre), The Sey Sisters (22 de desembre), Sidecars (23 de desembre), La Mari (de Chambao) el 27 de desembre, Carlos Núñez (30 de desembre), Barcelona Balkan Gipsy Orchestra (13 de gener de 2023) i Hombres G (24 de febrer de 2023).

Algunes de les sales i recintes on se celebraran els concerts de la propera edició del festival seran el Teatre Coliseum, el Palau de la Música i el Petit Palau, la Sala Bikini, la Sala Apolo, la Sala Razzmatazz, l'Auditori del Fòrum, el Gran Teatre del Liceu i el Sant Jordi Club.

Entrades a la venda

Les entrades per als nous concerts anunciats ja són a la venda a la pàgina web oficial del festival, www.festival-millenni.com. Properament s'aniran anunciant més artistes que formaran part de la 24a edició del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni.

Sobre Concert Studio

Concert Studio és una de les promotores musicals més reconegudes d'Espanya i creadora de festivals d'èxit com el Festival Jardins Pedralbes (guardonat amb el premi al Millor Festival d'Espanya 2019), el Cerdanya Music Festival, el Banco Mediolanum Festival Mil·lenni que iniciarà aquesta tardor la seva 24a edició i l'Icónica Sevilla Fest. Concert Studio es caracteritza per l'eclecticisme, el prestigi, la qualitat i l'excel·lència artística en els projectes que duu a terme durant una llarga trajectòria de més de 25 anys.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.8211 )