Noticias: L'Ajuntament publica la 28a edició de l'Anuari Estadístic de Terrassa
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Wednesday 17 January 2024 - 16:36:29

El document és l'obra de referència de les estadístiques públiques del municipi

L'Ajuntament de Terrassa ha completat i publicat la 28a edició de l'Anuari Estadístic de Terrassa. El document, que es pot consultar a l'apartat del Servei d'Estudis i Observatori de la Ciutat del web municipal, recopila informació estadística de caràcter demogràfic, econòmic, social i mediambiental, i reflecteix de manera precisa i objectiva la realitat de la ciutat i la seva evolució en el temps. Les dades que recull s'estructuren en 22 capítols temàtics que s'organitzen en taules codificades, imatges gràfiques i cartografia. També hi ha un annex amb dades sobre els municipis del districte de Terrassa.


Des del seu naixement l'any 1996, l'Anuari s'ha anat actualitzant per a recollir en cada edició més informació sobre la ciutat. Les principals novetats que incorpora aquesta darrera versió són:

-Actualització de la informació estadística sobre el Cens de Població i Habitatge (CENSPH) i el Cens Agrari (CENSAG) de l'Institut Nacional d'Estadística.
-Dades sobre l'atenció de trucades dels serveis d'atenció ciutadana de l'Ajuntament, que s'han revisat des de 2014 fins a l'actualitat.
-Recuperació de l'activitat de fires i esdeveniments des de l'any 2022.
-Actualització de l'estadística corresponent a Serveis Socials des de 2018.
-Noves dades de l'Oficina de Capacitats Diverses.

L'Anuari Estadístic de Terrassa és fruit del treball liderat pel Servei d'Estudis i Observatori de la Ciutat en coordinació amb el Servei de Cartografia i Població i del servei de Tecnologia i Sistemes d'Informació. L'Ajuntament ha comptat també amb la col·laboració d'un gran nombre d'institucions, empreses i entitats que han facilitat part de la informació que s'hi recull.


El document es pot visualitzar en línia i també permet descàrrega d'informació en PDF i en format de base de dades. L'objectiu d'aquesta doble presentació és millorar la seva usabilitat per a facilitar la consulta tant de les persones professionals com de la ciutadania en general.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.8914 )