Noticias: L'Ajuntament inicia dilluns l'habilitació de prop de 400 noves places d'aparcament a Les Arenes
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Friday 19 January 2024 - 18:44:37

L'alcalde, Jordi Ballart, s'ha reunit amb el veïnat per anunciar les accions que es faran per millorar les mesures de mobilitat implantades al barri

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s'ha reunit aquest matí amb representants de l'associació veïnal de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor per anunciar que dilluns s'inicien les accions per millorar el pla de pacificació del trànsit implantat en els darrers mesos a la zona.

El Govern municipal s'ha reunit en diverses ocasions amb el veïnat per consensuar diverses mesures i avui ha anunciat l'habilitació de prop de 400 noves places d'aparcament lliure al barri que començaran a implantar-se a partir de dilluns.

Entre aquestes mesures, destaca l'habilitació d'un espai d'aparcament per a vehicles en el tram central de l'avinguda del Pintor Mir, sense limitació horària i tots els dies de la setmana. El compromís municipal també passa per la creació d'un espai d'estacionament en el solar situat al carrer d'Ibáñez d'Aldecoa, entre els carrers d'Olot i Reus, amb capacitat per a un centenar de vehicles; noves places d'aparcament al carrer de Pineda; i a l'avinguda del Vallès, entre els carrers de Tossa i Canigó. D'altra banda, l'Ajuntament també ha acordat millorar l'accessibilitat en els nous passos de vianants que s'han creat recentment.

Segons ha explicat l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, «som conscients que algunes de les mesures que s'han implementat al barri s'han de revisar, millorar i adequar. Per això, ja portem dies treballant amb representants veïnals per millorar la mobilitat i l'aparcament a Les Arenes, La Grípia i Can Montllor».

Comissió político-tècnica


L'Ajuntament i l'associació veïnal han acordat dur a terme un estudi conjuntament entre tècnics municipals i veïns i veïnes, per millorar tots els aspectes d'estacionament i pacificació del trànsit que s'han anat executant durant aquests últims anys, sempre respectant les determinacions que justifiquen l'actual projecte Next Generation, i executant les millores consensuades, tant bon punt siguin possibles.

Per últim, també s'ha consensuat la creació d'una comissió político-tècnica de seguiment entre l'Ajuntament i el veïnat de les Arenes, la Grípia i Can Montllor, amb l'objectiu de valorar l'impacte de les mesures proposades, tant pel que fa a les que ja han estat implementades, com a les que es puguin anar plantejant en un futur. Aquesta comissió també s'encarregarà de valorar i acordar l'execució d'allò que es consideri més beneficiós per al conjunt del barri.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.8922 )